https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurske ceste terjale smrtni davek

11.10.2017 ob 9:10  

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 6.24 uri obveščeni o prometni nesreči pri Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Po prvih podatkih je udeleženec prometne nesreče, ki je trčil v betonsko oviro ob parkirnem prostoru na kraju podlegel poškodbam, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

"Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 80-letni voznik osebnega avtomobila VW Polo na cesti ob parkirnem prostoru pred Splošno bolnišnico M. Sobota zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki je bil parkiran ob levi strani vozišča. Po trčenju ga je odbilo v desno, kjer je zapeljal izven vozišča in trčil v žičnato ograjo, katero je prebil in nato čelno trčil v drevo" so še sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Poškodovani voznik je zaradi poškodb na kraju umrl. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, s katero bo ugotovljen vzrok smrti.

 

 

    Komentarji

    1. RobinHood
      11.10.2017 ob 13:12 RobinHood

      Ojoj, kje se FDV-jevci učite pisanja člankov. Razmišljanja pa itak nobenega. Poilicija pa itak poročila piše po starih oguljenih klišejih, ki jih ima nameščene že iz pamtiveka. Prav tak oguljeni kliše je ta zguljena fraza, da so ceste spet terjale smrtni davek. Več kot očitno je, da se je dogajalo na oziroma ob parkirišču. In glede na potek dogodka in starost pokojnega je jasno, da je gospodu postalo slabo oziroma mu je odpovedalo srce in je avtomobil pač peljal po svoje, dokler ga ni zaustavilo drevo. Vsa sreča v tej nesrečni situaciji je ta, da vozilo brez nadzora ni trčilo v kakšnega človeka, ki jih je ob tej uri tam zelo veliko. Naj stric počivajo v miru.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.