https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Terme 3000 – Moravske Toplice Naj kopališče 2017

13.10.2017 ob 10:30  

Terme 3000 – Moravske Toplice so najboljše kopališče v Sloveniji! Tako so izbrali in odločili poslušalci in poslušalke Radia Slovenija, ki so celo poletje v okviru akcije Naj kopališče, izbirali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča v Sloveniji. Z uspešno uvrstitvijo se lahko pohvali še ena izmed destinacij Sava Hotels & Resorts, in sicer Zdravilišče Radenci, ki se je v kategoriji malih termalnih kopališč uvrstilo na drugo mesto. Med srednje velikimi termalnimi kopališči je ponovno prvo mesto z največ glasovi zasedlo kopališče Bioterme Mala Nedelja, na drugem mestu je pristal Termalni center Thermana park Laško, na tretjem mestu pa Terme Vivat.

Terme 3000 Moravske Toplice so laskavi naslov osvojile v kategoriji najboljše veliko termalno kopališče, na prvo mesto pa so se povzpele z lanskega drugega mesta. Na drugo mesto se je letos uvrstilo kopališče Terme Olimia, na tretje pa lanskoletni zmagovalci, Termalna riviera Terme Čatež.   

Igor Magdič, izvršni direktor Term 3000 – Moravske Toplice: »Naslov Naj kopališče 2017, ki so nam ga podelili poslušalke in poslušalci Radia Slovenija, razumemo kot nagrado za naš trud, da vse naše dejavnosti oblikujemo z mislijo na zadovoljstvo in dobro počutje naših gostov. Je tudi dokaz, da smo s številnimi novostmi, ki smo jih gostom pripravili to poletje, na pravi poti. Ponudili smo jim popolnoma prenovljeno in osveženo notranje kopališče vodnega parka Terme 3000, pokriti hodnik Prekmurski most, ki notranje kopališče povezuje s Hotelom Termal, ter edinstveno doživetje Prekmurja v novih lesenih hiškah v Prekmurski vasi Ajda. Za nagrado smo avgusta denimo zabeležili približno 3 % več kopalcev kot v tem mesecu lani.«

Foto: Arhiv Pomurec.com

Izbor Naj kopališče 2017

Letošnja akcija izbora Naj kopališče, v kateri so poslušalke in poslušalci Radia Slovenija že 27. leto zapored izbirali najbolj priljubljena kopališča po Sloveniji v šestih kategorijah, se je zaključila v sredo zvečer v Velenju z razglasitvijo zmagovalcev. Akcija je tudi tokrat potekala v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija ter lokalnimi radijskimi postajami. Kopalke in kopalci so s pomočjo oddaje Dobro jutro, Slovenija, ki poteka na sedmih slovenskih radijskih postajah, tudi tokrat množično izbrali Naj kopališče 2017. 

V akciji je letos sodelovalo 84 kopališč iz vse Slovenije. Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si. Oddaja Naj kopališče je ob sobotah čez vse poletje potekala na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper ter tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Kopalke in kopalci so lahko na tak način izbrali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.