https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Janko Šobak postal novi komandir Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota

14.10.2017 ob 7:05  

S prvim oktobrom je postal novi komandir Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota Janko Šobak.


Svojo poklicno pot je Šobak začel leta 1996 kot pripravnik za policista na PP Lendava. V poklicni karieri je opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih vse od policista, pomočnika komandirja, policijskega inšpektorja v Sektorju uniformirane policije PU Murska Sobota in komandirja. Od leta 2013 do premestitve na Policijsko postajo za izravnalne ukrepe je Šobak opravljal dela in naloge komandirja na Postaji mejne policije Petišovci.

Foto: Policija

Do zasedbe delovnega mesta komandirja na Postaji mejne policije Petišovci vodi enoto po pooblastilu Generalnega direktorja policije Jožef Kotnjek, pomočnik komandirja, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.