https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Jesenski počitniški tabor v Rakičanu

Rakičan, 09.11.2017 ob 7:05  

Center za družine Murska Sobota, ki deluje v sklopu RIS Dvorca Rakičan, je v času jesenskih šolskih počitnic pripravil za otroke poseben jesenski počitniški program.

 

Trodnevni program, ki je trajal od četrtka do sobote, je bil pestro in ustvarjalno obarvan. Udeleženci tabora so spoznavali grad in njegovo okolico, grajske konje, si pripovedovali zgodbe, ustvarjali, se igrali na prostem, se preizkusili v kulinarični delavnici, družili ob tabornem ognju ter za konec pripravili še gledališko predstavo.

V sklopu Centra za družine Murska Sobota izvajajo kakovostne izobraževalne in praktične delavnice, namenjene staršem in vzgoji, razne tematske družinske dogodke ter pestre počitniške programe za otroke in mladostnike. Celotni program centra, ki deluje v prostorih RIS Dvorec Rakičan, je uporabnikom na voljo brezplačno. Od ponedeljka do petka je center odprt v popoldanskem času med 15.00 in 20.00, ob sobotah pa med 8.00 in 15.00 uro.

Foto: pomurec.com, FB Center za družine Murska Sobota

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.