https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Mura 05 zapravila dva zadetka prednosti za tri točke

Murska Sobota, 24.4.2011  

Na sobotni tekmi, na kateri sta se pomerila Mura 05 in Aluminij je rezultat bil neodločen in sicer 2:2. Murskosoboški nogometaši so tako zamudili odlično priložnost, da bi se prvemu mestu na lestvici približali na vsega tri točke.

Mura 05 : Aluminij 2:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Bohar (14.), 2:0 Lotrič (60.), 2:1 Pučko (65.), 2:2 Vračko (66.).

Mura 05: Luk, Kous, Rogač, Ošlaj, E. Janža, Kouter, Horvat, Bohar, Lotrič, J. Janža in Sprečo. Na klopi so sedeli: Drakovič, Ramšak, Slavič, Bencak, Kek, Janev in Gruškovnjak.

Aluminij: Murko, Medved, Bingo, Djokič, Režonja, Purišič, Sambolec, Kmetec, Bajlec, Topolovec in Lugonjič. Na klopi so sedeli: Zajc, Krajnc, Rešek, Pučko, Majer, Romih in Vračko.

 

Video: Gregor Grgurič

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. ales18
      24.04.2011 ob 22:13 ales18

      hjao... mislen, ka je druge gol za Aluminij dau Matej Vračko, kere je zamenjo Kmeteca ....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.