https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na avdiciji Slovenija ima talent so Pomurci znova dokazali svoj talent

24.04.2011 ob 22:26  

Avdicija Slovenija ima talent, ki je potekala skozi pet oddaj je imela kar 200 izjemnih oseb, raznolikih in nenavadnih talentov. V zadnjem delu avdicije Slovenija ima talent, ki je pokala po šivih od izjemnih talentov so nastopili tudi Pomurci, 63-letni Blaž Zanjkovič iz Ljutomera in murskosoboška plesna skupina Zeko. Pomurci so spet navdušili publiko in žirijo ter si s trojnim ja zagotovili vstop v naslednji krog.

Blaža Znajkoviča, očeta petih otrok, ki se je mnogokrat odrekel svojim sanjam za dobrobit družine, je sicer preden je stopil na oder okupiralo vprašanje: "priti ali ne priti". "V življenju so se mi uresničile dvoje sanj, da sem postal oče petih otrok, da sem postal dedek sedmih vnukov in sedaj pričakujem še tretje sanje, da bom postal zvezda," je v oddaji zaupal Zanjkovič, ki je v življenju le redkokdaj nastopal.

"Tudi moji starši so bili pevci, zelo dobri pevci, nas otroke so navdušili za petje, radi smo prepevali in to sem počel celo življenje," je pojasnil svojo ljubiteljsko pevsko življenjsko pot in dodal: "Brez tega si ne morem predstavljati, da bi lahko živel, ob delu sem pel, petnajst let sem pel v ljutomerskem oktetu, ampak nikoli se nisem mogel izpeti kot sem se hotel." Z oddajo Slovenija ima telent pa je prišel čas, da se zgodba obrne in, da tokrat otroci podprejo očeta. "Prišli smo ga dejansko spodbujat, ker je on nam posvetil tisti čas, ki bi ga lahko recimo za uresničitev svojih sanj, se pravi solo petja, tako da sedaj ima on prednost pred nami," je še dodal njegov sin.

Nad Blaževim opernim nastopom je bila navdušena tako publika kot žirija, ki mu je s trojnim ja omogočila vstop v naslednji krog. "Zato, da ste se odločili, da boste končno naredili tudi nekaj zase, vas pošiljam na to zvezdno pot, bom rekel ja," je utemeljil Brane Kastelic. Lucienne Lončina, ki je mnenja, da ima Zanjkovič odlično kontrolo in dihanje je svoj ja utemeljila: "Življenje je polno nekih čudnih zapletov in ta danes je zagotovo eden od teh. Tudi jaz te pošiljam naprej in pravim ja." Svoj ja pa je utemeljil še zadnji član žirije, Branko Čakarmiš: "Zato, da nam boste povedali iz kakšnih snovi so sanje, vam tudi jaz pravim ja. Imate tri ja in greste v naslednji krog." Zanjkovič, ki je ob trojnem ja dobil potrditev je zelo srečen, "zadovoljen sem in to so te moje sanje, ki so se uresničile," je še dejal.

V zadnjem delu avdicije pa so žirijo navdušili še mladi plesalci plesne skupine Zeko, ki so dali vse od sebe in so si z energično koreografijo, kot je rekla Lucienne, prav tako s trojnim ja zagotovili vstop v naslednji krog.

    Fotogalerija