https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje ta hip povprašuje po receptorjih, programerjih, hišniku in pismonoši

22.11.2017 ob 12:20  

Tudi ta teden smo za vas preverili ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju in izbrali nekaj najbolj zanimivih.


Legartis, gradbeno podjetje d.o.o išče delovodjo gradbišča in skupinovodojo. Ponujajo delo za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati se lahko za obe delovni mesti prijavijo do 21. decembra. V Legartisu iščejo tudi strojnika TGM, prijave kandidatov za to delovno mesto pa zbirajo do 3. decembra.

Frizerski salon Polonca iz Apač išče frizerja. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave so možne do 9. decembra.

OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici išče hišnika. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 25. novembra.

Podjetje Elpoint, elektro storitve d.o.o. iz Boračeve išče komercialista na terenu. Izbranega kandidata, ki bo opravljal delo za polni delovni čas, bodo zaposlili za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 23. novembra.

V podjetju Iskone, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. iz Ljutomera iščejo mesarja. Nudijo delo za polni delovni čas za obdobje šest mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 29. novembra.

Pošta Slovenije d.o.o. išče pismonošo na območju Murske Sobote. Izbrani kandidat bo zaposlen za polni delovnik za obdobje šest mesecev. Prijave so možne do 6. decembra.

Podjetje Numerologija 10 Mladen Rihtarec iščejo programerja. Ponujajo zaposlitev za polni delovnik, za obdobje šest mesecev. Prijave zbirajo do 29. novembra.

V podjetju SC INTERNATIONAL, hotelske storitve, d.o.o. iščejo receptorje v hotelu. Na voljo je pet prostih mest. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za obdobje tri mesece z možnostjo podaljšanja. Kandidati se lahko prijavite do 28. novembra. V istem podjetju trenutno povprašujejo tud po sobaricah.

CMA ELECTRONICS proizvodnja in storitve d.o.o. iz lendave išče vodjo pisarne. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave zbirajo do 24. novembra.

Podrobnosti o izbranih delovnih mestih kot tudi preostala prosta delovna mesta, si lahko ogledate TUKAJ – klik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2017 ob 19:53 medo gost

      Expo pa nema razpisa kak to ,ali pa so že koga zaposlili brezi razpisa preko "povezanij " ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.