https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Electronic Carnival 2011 – vodilni slovenski elektronski dogodek

27.04.2011 ob 14:35  

Ljubljana bo tretji petek v maju, 20. 5. 2011, gostila vodilni slovenski elektronski dogodek Electronic Carnival, ki bo tokrat v svoji največji različici do sedaj. V treh glasbenih arenah bo nastopilo več kot 18 dj-ev, med drugimi super zvezdnik Sebastian Ingrosso, legendi trance glasbe Cosmic Gate – Nic Chagall in Bossi, Killa productions – Ben Sims in Paul Mac ter slovenska senzacija Beltek.

Electronic Carnival z naslovom "United as one"

Dogodek, ki je svojo premiero doživel v popolnoma razprodani dvorani v Mariboru leta 2008, se bo že drugo leto zapored odvil v prestolnici. Več tisoč obiskovalcev bo v treh dvoranah Gospodarskega razstavišča lahko premierno doživelo posebno edicijo Electronic Carnival z naslovom UNITED AS ONE, ki bo poleg mogočnega ozvočenja, dih jemajočih svetlobnih in laserskih efektov ter izjemnega vzdušja vse obiskovalce med seboj združila v celoto s pomočjo posebnih svetlečih zapestnic.

Sebastian Ingrosso bo poskrbel za nepozabno vzdušje

Največji zvezdnik letošnjega Electronic Carnival-a je zagotovo super zvezdnik ter eden izmed najbolj iskanih dj-ev na svetu, član tria Swedish House Mafia, Sebastian Ingrosso, ki bo nastopil v glavni Carnival areni. Ingrosso, ki je postavil nove mejnike v plesno eketronski glasbi, je soustvaril hite kot so One, From Miami to Ibiza, Leave The World Behind ter How Soon Is Now.

 

V Ljubljano prihaja na vrhuncu svoje kariere, s svojim inovativnim pristopom in neprimerljivim slogom pa bo nedvomno poskrbel za veliko pozitivne energije in nepozabno vzdušje. Družbo mu bosta delala legendi trance glasbe Cosmic Gate – Nic Chagall in Bossi, ki bosta premierno nastopila v Sloveniji. Oboževalce techno glasbe pa čaka posebna techno atrakcija, velikana svetovne techno scene združena pod eno ime - Killa productions, Ben Sims in Paul Mac, ki najavljata poseben set, ki bo zajemal vse od starih techno klasik do najnovejše techno produkcije.

Slovenska senzacija Beltek pripravlja poseben nastop

V glavni areni bo nastopil tudi Ljubljančan Beltek, eden izmed najboljših producentov, remikserjev in dj-ev novega vala elektronske glasbe na svetu, ki so ga v tujini poimenovali "slovenska senzacija". Beltek je preteklo leto zaznamoval z uradnim remiksom singla skupine Faithless z naslovom Tweek Your Nipple, izidi svojih komadov Par, Eclipse in We Are Not Done Yet, za Electronic Carnival pa pripravlja poseben nastop.

Electronic Carnival bo gostil Dj-e s posebnimi seti, nekaj več pa pripravljata Cristian Varela in Marko Nastić, ki se bosta predstavila v posebni oldies goldies techno različici, ki je pri nas še ni bilo moč slišati.

Več o dogodku najdete na www.electronic-carnival.com

PR

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. janja85
      06.05.2011 ob 13:08 janja85

      še samo 14 dni! komaj čakamooo ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.