https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Barvajte in pomagajte socialno ogroženim

Bakovci, 11.12.2017 ob 12:30  

Dobrodelno društvo Pomagajmo odprih src iz Bakovcev je skupaj z Olgico Koren pripravilo predstavitev nove izdaje barvank za odrasle Mavrični kresniček, tudi tokrat z dobrodelno noto. Najmlajše pa je obiskal Dedek Mraz.

 

V prostorih OŠ Bakovci je minuli petek Dobrodelno društvo pomagajmo odprtih src pripravilo v sodelovanju z vsestransko ustvarjalko Olgico Koren predstavitev njihove društva na nekoliko drugačen način – s posebno izdajo barvanke Mavrični kresniček za odrasle. Ves prihodek od prodaje bodo namenili za pomoč socialno ogroženim družinam.

Cvetka Vereš, predsednica Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src in Olgica Koren, avtorica posebne izdaje Mavrični kresniček z dobrodelno noto. 

Društvo je ob tej priložnosti pripravilo za otroke srečanje z Dedkom Mrazom, ki jih je tudi obdaril. Otroci OŠ Bakovci in Vrtca Bakovci pa so pripravili krajši kulturni program.

Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src je neprofitno, prostovoljno društvo, katerega cilj je pomagati čim večim socialno ogroženim družinam in posameznikom na področju Slovenije. Pomoč nudijo vsem, ki se obrnejo na njih in če ugotovijo, da dejansko obstaja potreba po pomoči. Vsa prejeta sredstva namenijo pomoči potrebnim.

Z barvanjem motivacijskih risbic boste spoznali delovanje društva in njihovih članov.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.