https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policija objavila fotorobot osebe in poziva javnost

13.12.2017 ob 13:45  

V sredo, 6. decembra 2017, smo poročali, da naj bi se na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju nahajal del človeškega telesa in sicer ženska glava.



Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja, pri čemer pa niso bili najdeni nobeni deli človeškega telesa. Zato je bil na podlagi opisa ženske glave, ki naj bi jo 29. 11. 2017 na deponiji našla občanka izdelan fotorobot osebe.

Policisti pozivajo vse, ki bi prepoznali osebo na fotografiji in sumijo, da je oseba postala žrtev kaznivega dejanja, da o tem takoj obvestijo najbližjo Policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2017 ob 23:00 Potegavščina. gost

      Kak vas nekak ma za somara, po enom kedne ka je vijdla glavao tao objave. Bumbare. Ge je pa ti te bijla gda jo je vidla, pa što de plačo tao ceremonijo me zanijma.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2017 ob 7:33 Gospod gost

      Smesnoo ... kak je lahko v sekundi vidla vse podrobnosti ? Potem pa vrecko odvrgla in zbezala.. niti vzdzevalcu,ki je tam ni povedala..

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2017 ob 9:15 filip gost

      In kako lahko naredijo pametnjakoviči foto robota na podlagi česa ?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2017 ob 12:00 gost

      tau je Josipa Lisac

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2017 ob 18:46 Naci+ gost

      JOSIPA LISAC? - Ni normalno, da bi nekdo, ki bi na odpadu naletel na človeško glavo, živel s takim dogodkom nekaj dni, ampak bi o tem takoj seznanil nekoga, na katerega bi najprej "naletel".To bi bilo normalno ravnanje. Sklepam, da je Rominja (hote ali nehote) zavajala in da so ji policisti naivno verjeli in prekapali. S tem,da so jo nagovorili za oblikovanje podobe odvržene (?)glave,so nekako opravičili njeno prijavo in zaletavost priskovalcev. Fotorobot je sicer podoben Josipi Lisac - Lisjak(inja).

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.