https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ナPORTI

Triglavani nadigrali Moravske Toplice

28.4.2011  

V soboto, 23. Aprila 2011, sta se v ト考anski konkurenci pomerili ekipi Triglava Predanovci in Moravskih Toplic. Pri ト考anicah tekma zaradi premajhnega številka igralk Moravskih Toplic ni bila odigrana in tako so tri toト耕e pripadle Triglavankam.

Lep sonト稿n vikend ob velikonoト肱ih praznikih je bil tudi v znamenju ト考anskih tekem v hokeju na travi. V selekciji ト考anic ナセal zaradi premajhnega števila igralk iz Moravskih Toplic uradna tekma ni bila odigrana in tako so tri toト耕e pripadle ト考anicam Triglava Predanovci.

V konkurenci ト考anov sta se prviト letos v Moravskih Toplicah pomerili ekipi Triglava Predanovci in Moravskih Toplic. Tekmo so takoj bolje zaト稿li gostje in izvedli kar nekaj lepih napadov in tako tudi prvi zadeli. Po nekaj minutah je situacija postajala nekoliko bolj napeta, videli smo lepe priloナセnosti za zadetke na obeh straneh. V drugem polト溝su so se izkazali predvsem mladi igralci Triglava in prikazali odliト肱o igro, kar je privedlo do rezultatske prednosti. Ko je bila tekma ナセe skoraj konト溝na, je na igrišト講 prišlo do rahlih nemirov in konfliktov med nasprotnimi igralci in tako sta Dragojloviト in ト憩rnel predト溝sno zapustila igrišト稿 z rdeト絞ma kartonoma. Da pa je bila tekma izredno napeta pa dokazuje tudi precejšnje število rumenih kartonov. Tekma se je nato konト溝la z izidom 4:2 v prid Triglava, igralci pa so svoje konflikte zelo hitro zgladili.

Rezultati:

ト畦anice: HK Triglav Predanovci : HK Moravske Toplice – 3 : 0 b. b.

ト畦ani: HK Moravske Toplice : HK Triglav Predanovci 2 : 4 (0 : 2)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjiナセni jezik je samo naナ。, zato ga cenimo. Na Pomurec.com ナセelimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naproナ。amo, da vaナ。 komentar podate v slovenskem knjiナセnem jeziku. Pri tem sledite tudi naト稿lom kakovostnega komentiranja. Najboljナ。e komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odraナセajo staliナ。ト溝 uredniナ。ke politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovraナセnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraナ。tva, nasilja ali nestrpnosti ter za groナセnjo, da bo napadel ナセivljenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazloナセene zahteve drナセavnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.