https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Marko Škugor skupaj s klapo Maslina navdušil občinstvo v Puconcih

Puconci, 17.12.2017 ob 7:00  

V soboto, 16. decembra, ob 18. uri je v Zeleni dvorani v Puconcih potekal koncert, kjer je nastopil Marko Škugor skupaj z gosti Klapo Maslina, s katerimi je pripravil čudovit koncert na katerem so obiskovalci lahko slišali mnoge Dalmatinske hite.


Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2017 ob 11:28 čondraš gost

      Zakaj Prekmurce tako " zabava " depresivna glasba s Hrvaške ??

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.12.2017 ob 10:06 Sia gost

        Verjetno se niste udeležili nobenege koncerta od Marka Š. in ne poznate njegovoih pesmi...da lahko izjavite besedo "depresivna glasba", to je glasba za dušo. In Marko je eden izmed najboljših tenoristov. Zato ima toliko poslušalcev.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2017 ob 22:52 čondraš gost

        sia...vse hrvatske pesmi so vam za dušo, patetični ste..melanholija vas preveva...neka prekmurska otožnost, tudi prekmurska glasba je depresivna, melanhonična in vi veseljaki na to žurate ? Sam joč, plakanje in pol klinca vredna besedila, da ne omenjam enih in istih akordov , 3 - 4...kar nekaj, smilite se mi, dalje od vukojebine niste sposobni pogledati kaj šele slišati. Glasba za dušo, ja pa kaj še..podobno kot Werner in Zdravko Čolić..no pa tudi duše se med seboj razlikujejo, hvala bogu.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.12.2017 ob 13:52 gost

      si ti depresiven

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2017 ob 15:54 čondraš gost

        Zakaj ? Jaz poslušam v glavnem veselo glasbo, vas večina prekmursko govorečih, pa hrvaško melanhonično jamranje. Pesimisti od ljudi .

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2017 ob 17:28 Fidlboy gost

      Žal prekmurcem ni pomoči, keri se niso prodali madžarom so se hrvatom.Žal je tako, da ni rešitve za prekmurce čez nekaj let bo to izbrisan narod razdeljen na madžarsko in hrvaško stran. Tak, da čondraš ne pričakuj čudežov od prekmurcev, da bi poslušali slovensko glasbo, ker se oni nimajo za slovence, njihov guč je bolj podoben madžarščini kot slovenščini. Nažalost.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2017 ob 19:24 gost

        Fidlboy, glede na to ka se maš za nekšoga naprednoga in razgledanoga človeka (bar ka se glasbe tiče) si me totalno razočaro s tvojo primitivno trditvijo ka je prekmurščina bole podobna mađaršini kak slovenščini. Takšnoga ignoratsva san od tejbe nej pričakoval. Malo se pozanimaj o teh stvareh, prlej kak se še bole ga na to temo zblamejraš. Malo pošišči knjige na to temo (izdali so jih mađarski slavisti) o vplivi slovanskih jezikov na mađarski jezik keri ma okoli 13% besed kere so slovanske sposojenke. Dočim ma pa prekmurski jezik fejst fesjt malo mađarskih sposojent. Kak zanimivost, v prekmurskon jeziki je ogromno nemških besed in samo za vzorec mađarskih sposojenk. Pa še vedno iz dneva v den poslušamo kak prekmurci prej mađarski gučimo. Prej je glih obratno, mađari gučijo prekmursko / slovansko. Malo se izobražuj tudi na ton področji. Pri glasbi ti je uspelo ka si v dobrih vodaj, daj si zdaj še malo splošno razgledanost popravi ka se v določenih stvaraj redno sramotiš.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2017 ob 18:34 gost

      Kaj se vidva obremenjujeta z loleki zaostalimi?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2017 ob 19:33 čondraš gost

        Pa če že imam možnost, zakaj pa ne ? En vam more rečti da ste zboljeni . Bodi hvaležen.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2017 ob 19:57 gost

        picek dragi, zblojeni so tisti keri odijo poslušat to pa podobno brozgo iz hrvatije. na žalost je redno skoraj pou prekmurcov takših, samo ges še vedno upam ka tisti ka predstavlamo drugo polovico nemo nigdar popustili in se začnoli navduševati na največjin podnon od podna. za tisto prvo polovico delajo poleg takše primitivne glasbe tudi razne kmetije, big brothere in ostale oddaje za še večjo poneumljanje že itak neumnoga ljudstva.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.12.2017 ob 8:26 gost

      zahtevno občinstvo, ni kaj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.12.2017 ob 20:54 nagicigan gost

      ka pa to vas briga,ka odijo lidje poslüšat.....ka se komi vidi do jih šli gledat pa če so tou Zečič,Stavros,klape,Modrijani,Avantura,Langa pa tak dale ka nemo več naštevo......vi eni pa nekaj bluzite,ka mo mi ostali poslüšali in šli na koncerte ali pa na veselice.....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2017 ob 14:45 čondraš gost

        Če že morem brat o tem pa smem še pokomentirat, ali prepoveduješ to, Druže Tito ?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.