https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti iščejo priče oboroženega ropa v Dolgi vasi

17.12.2017 ob 10:00  

Danes smo že poročali o oboroženem ropu v menjalnico v Dolgi vasi. V menjalnico na bivšem mejnem prehodu sta včeraj vstopila dva moška. Eden je v roki držal pištolo in od uslužbenke zahteval denar. Odnesla sta okrog 6.000 EUR v različnih valutah.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da sta neznana storilca, včeraj okrog 21.52 ure vstopila v menjalnico, ki se nahaja v sklopu stavbe gostinskega lokala podjetja v Dolgi vasi. Prvi neznani storilec je stopil pred okence menjalnice, katera je bila v tem času zaprta, saj zaposlena istočasno opravlja delo v menjalnici in tudi streže goste v gostinskem lokalu. Ko je zaposlena opazila, da pri okencu menjalnice stoji moški je odšla do menjalnice in odklenila vrata prostora menjalnice. V tem času je za njo prišel drug neznani storilec, iz žepa potegnil pištolo in zahteval denar. Zaposlena je odprla predal z denarjem, katerega je neznani storilec pobral. Po dejanju sta storilca uslužbenko zaklenila v prostore menjalnice in zbežala, oba v smeri makedamskega parkirnega prostora, kjer so bila parkirana tovorna vozila. Odnesla sta okrog 6.000 evrov v različnih valutah, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Prvi neznani storilec je bil mlajši moški močnejše postave, visok okrog 175 cm, krajše postriženih temnejših las, na glavi je imel kapo z šiltom modre barve. Oblečen je bil v zimsko jakno svetlo zelene barve s kapuco, pulover temno zelene barve, jeans hlače modre barve in obut v športne copate črne barve z belim robom. Oseba je imela v roki pištolo črne barve.

Drugi neznani storilec je bil starejši moški, visok okrog 180 cm, suhe postave, črnih las in štrlečo brado, na glavi je imel kapo s šiltom. Oblečen je bil v daljšo temnejšo jakno, hlače svetlejše barve in obut v črne čevlje.

Policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali tel. štev. 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2017 ob 13:00 čondraš gost

      Boljše bi bilo če bi iskali storilce, namesto prič ;) .

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2017 ob 10:21 Oropani gost

      Meni so ukradli za 10.000 Eur vrednosti pa nihče ni niti prdnil pri preiskavi. Boli me K...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.12.2017 ob 17:17 Naci+ gost

      OROPANI? Pišeš, da ni nihče "niti prdnil pri preiskavi",ko so ti "ukradli" 10.000 evrov. Če te je kdo res "olajšal" za to vsoto,ne morem verjeti,da preiskava ne bi bila obežna, kar kaže tudi raziskva domnevne človeške glave na odlagališču."Oropani" napiši še kaj! Če pa si denar zapravi, na primer na stavah, za ženske....potem pa bodi tiho.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.