https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurje trenutno povprašuje po računovodjih, reševalcih iz vode in proizvodnih delavcih

21.12.2017 ob 10:30  

Tudi v predprazničnem času smo za vas preverili ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju in izbrali nekaj zanimivejših. Preverite.


Podjetje Storitve Marko Filipič s.p. išče administratorja/disponenta. Ponujajo delo za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden, za obdobje 12 mesecev. Prijave zbirajo do 8. januarja.

Dom starejših Rakičan išče dva bolničarja/negovalca. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 27. decembra.

XAL svetila iščejo kar 10 delavcev v proizvodnji. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje enega meseca. Prijavite se lahko do 23. decembra.

V Domu starejših Rakičan potrebujejo tudi dietnega kuharja. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje enega leta. Prijave so možne do 27. decembra.

Podjetje Kozmetične storitve Simona Fiseršek s.p. išče kozmetika/kozmetičarko. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijave zbirajo do 24. decembra.

Vipoll, oprema za industrijo tekočin d.o.o. iz Bučečovcev išče tri proizvodne delavce. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. decembra.

Podjetje Carthago proizvodnja avtodomov iz Odrancev išče računovodjo. Izbranemu kandidatu ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 28. decembra.

Računovodjo potrebujejo tudi v podjetju Počitek – užitek, turistično podjetje d.o.o. iz Moravskih Toplic. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne do 28. decembra.

Sava turizem d.d. išče dva reševalca iz vode v Termah 3000. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 26. decembra.

Samsic storitve d.o.o išče dve skupinovodji za hotelirstvo. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne do 24. decembra.

Podjetje Domania, družba za storitve na domu, d.o.o. išče dva socialna oskrbovalca oz. oskrbovalki. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Razpis je odprt do 24. decembra.

Osnovna šola Kapela potrebuje učitelja v oddelku podaljšanega bivanja. Ponujajo delo za skrajšani delovni čas, in sicer 25 ur na teden, za obdobje do 30. 6. 2018. Prijavite se lahko do 27. decembra.

Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti potrebuje višjega pravosodnega svetovalca (PDI). Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 10 mesecev oz. nadomeščanje porodniškega dopusta. Kandidati lahko prijave pošljete do 27. decembra.

Podrobnosti o predstavljenih in vseh drugih razpoložljivih delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.