https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Lučke na Hotizi tudi letos privabljajo obiskovalce od daleč in od blizu

Hotiza, 27.12.2017 ob 16:20  

Tudi letos je pri Hozjanovih na Hotizi na božični večer zagorelo več  deset tisoč lučk, ki bodo na ogled vse do 6. januarja naslednjega leta.


Z okraševanjem družina Hozjan prične že meseca novembra, letos so jih prižgali že sedemnajstič. Obiskovalci si poleg 50.000 lučk in okoli 300 figuric ogledajo tudi velike jaslice. Na vrtu pa stoji tudi kapelica s kipom lurške Marije in sliko hčerke, ki je pred leti umrla v prometni nesreči. In prav v njen spomin družina vsako leto okrašuje svoje dvorišče.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2021 ob 12:20 Jožica gost

      Ravno včeraj sma z možem šla na ogled.Ura je bila 17.30h.Čakala do 18h.Pa je bilo vse ugašnjeno.Škoda,saj sma prišla od precej daleč.Kod vsako leto.Želima vam vse lepo,zdravlje,ter uspešno naprej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.