https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Pomurju zalotili 32 voznikov pod vplivom alkohola

29.12.2017 ob 10:15  

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so v času od 11. do 24. decembra izvajali poostrene aktivnosti v cestnem prometu s poudarkom nad psihofizičnim stanjem voznikov.

V navedenem času je bilo odrejenih 1669 preizkusov alkoholiziranosti, od katerih je bilo 32 pozitivnih.

Od 32 voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola, jih je 18 imelo do 0,52 mg alkohola na liter izdihanega zraka, 14 pa nad 0,52 mg/l. Odrejena sta bila 2 strokovna pregleda na alkohol in 2 zaradi suma vožnje pod vplivom psihoaktivnih snovi, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

V teh prazničnih dneh zato policisti znova opozarjajo - poskrbite, da bodo prazniki minili prijetno in varno!

Nikar ne sedajte za volan, če ste uživali alkoholne pijače, vozi naj raje kdo, ki jih ni užival, ali pa uporabite javni prevoz.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2017 ob 16:23 nkbakovci gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2017 ob 1:20 gost

      Enostavno prevec vinjenih za volanom!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.01.2018 ob 13:56 gost

      Pomurski policisti se kažejo ljubljanskim sodelavcem kelko delajo, da se kažejo,,,, ,, zelo ponižno, samo pa ne vedo ka se oni gor smejejo iz njih,, žalostno, pojte iskat velike ribe, katere so pokradle, naše velke moćne firme,, tam pa ne grejo zraven, si ne upajo,, ne smejo ker so sami nekateri zraven,, mislim da je to zelo sramotno, poniževalno, da se tako javno hvalijo na tak način,, hvala ti policijska država,,

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.01.2018 ob 14:13 gost

      Policistom treba samo cestitat, da se pravi cas ujamejo vinjenega voznika, ko pa, da pride do najhujsega!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.01.2018 ob 17:15 gost

      Sem zelo proti alkoholu za volanom ampak sem tudi zgrožen nad početjem policistov kateri prav čakajo pred gostilnami in lokali samo ,da si nabijajo točke ali morda s tem višajo plačo. Videl sem primer kjer je človek kateri je preveč popil zavedajočse šel iz gostilne proti domu peš ob sebi je potiskal kolo do domašega praga je imel še mogoče 30m hodil je po pločniku pa se pripeljejo možje v modrem ga odpeljejo na prenočitev in ga kaznijo z 1200 evri.Samo to še povem da je od gostilne do njegovega doma ne več kot 150 m

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.01.2018 ob 19:12 varna pot gost

      Hodil je po plocniku vinjen in bi lahko padel komu pod avto, ki bi mimo pripeljal nic kriv! Ne razumen te, zakaj bi v tvojem primeru bil zgrozen nad delom policistov! Poklical bi domace ali taksi in ga bi teh 150 metrov odpeljali domov in bi bilo ceneje in bol varno!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.