https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurskim podjetjem na voljo več kot trije milijoni evrov

05.01.2018 ob 11:00  

Slovenski podjetniški sklad  ponuja ugodne mikrokredite z namenom krepitve razvojnega zaostanka podjetij. Sredstva so na voljo tudi pomurskim podjetjem.


Podjetja s problemskih območij na področju Slovenije lahko tudi v tem letu pridobijo ugodne neposredne kredite v višini od pet do 25 tisoč evrov.

Cilji javnega razpisa je ohranjanje delovnih mest, spodbujanje nastanka novih delovnih mest, spodbujanje konkurenčnosti gospodarstva posamezne regije. Za kredit se lahko potegujejo mikro, mala in srednja podjetja, ki imajo najmanj eno zaposleno osebo za polni delovni čas.

Med problemska območja spadajo Pomurje, Maribor s širšo okolico, Pokolpje, Hrastnik, Radeče in Trbovlje, ki jim je skupno na voljo 12 milijonov evrov. Podjetja s teh območij lahko najamejo mikrokredit direktno za materialne in nematerialne investicije ter za obratna sredstva. Pomurskim podjetjem je na voljo 3.240.000 evrov.

Kredit, ki jih ponuja Slovenski podjetniški sklad omogoča nižje zahteve po zavarovanju, nižjo obrestno mero, ročnost kredita do 60, možnost koriščenja moratorija do šest mesecev, kredit lahko krije do največ 85 odstotkov vrednosti upravičenih stroškov projekta, a največ 25.000 evrov, stroški kredita pa se ne zaračuvanajo.

Podjetja lahko vloge za pridobitev kredita oddajo na naslednje razpisane roke:

- 1. februar, 1. marec, 1. april in 1. maj za obdobje upravičenosti stroškov nastalih od 1. decembra 2017 do 5. julija 2018;

- 1. junij, 1. julij, 1. september in 1. oktober za obdobje upravičenosti stroškov nastalih od 1. aprila 2018 do 5. decembra 2018.

Podrobnosti o razpisu si lahko preberete TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2018 ob 12:10 gost

      Nemajo nič dobičkov, pa take firme, kvaliteta, prodaja itd Vse samo velike laži, če si vodilne bande v firmah nebi prerazporejale denarja, bi tudi suženjski delavci nekaj od tega imeli. Ne pa, da delajo 14 sobot v letu, lastnik jim mesečno zmanjša plačo za 15 EUR, na koncu jih pa z istim ukradenim denarjem nagradi kao božičnica! Banda lopovska, sužnji pa se ne zavedajo, da jim zmanjšana plača pomeni manjšo penzijo, azanjat neki.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.01.2018 ob 22:24 gost

      Sindikatje se morajo borit za delavce!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.