https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Božična pravljica ob Ivanovem izviru zaživela ža 20. leto zapored

Razkrižje, 07.01.2018 ob 8:00  

Tudi letos so na Razkrižju ob Ivanovem izviru pripravili Božično pravljico, kjer so oživeli čudež ob rojstvu Jezusa.


Prireditev so izvedli že dvajseto leto zapored, včerajšnja uprizoritev pa je bila že 54. po vrsti. Prireditev povezuje vse generacije krajanov iz Razkrižja, ki vsako leto vložijo mnogo truda, da obiskovalcem od blizu in daleč pričarajo božični čudež s številnimi nastopajočimi, s petjem v živo in čisto pravimi živalmi.

Predstavo, ki jo pripravijo vsako leto ob božiču, so tradicionalno ponovili tudi ob prazniku svetih treh kraljev. Poleg obiskovalcev iz domačega ter okoliških krajev, so si prireditev ogledali tudi obiskovalci iz širše Slovenije, iz Hrvaške, Madžarske ter nekaterih drugih držav.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.