https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta tesno izgubila z Olimpijo (FOTO), remi Mure 05 z Dravinjo (VIDEO)

Lendava, 30.4.2011  

V tridesetem krogu PrveLige je Nafta v Lendavi gostila spomladi odlično Olimpijo, ki je tri točke osvojila težje, kot je večina pričakovala. V drugi ligi je Mura 05 gostovala v Slovenskih Konjicah ter vodila ob polčasu proti Dravinji, na koncu pa sta si kluba razdelila točki.

Nafta Lendava : Olimpija Ljubljana 1:2 (0:0)

Strelca: 0:1 Škerjanc (59.), 1:1 Vinko (73.), 1:2 Škerjanc (87.).

Nafta: Jozić, Matjašec, Lesjak, Balažic, Pavel (od 86. Lazić), Tomažič-Šeruga, Ibraimi (od 76. Vöröš), Maruško, Vinko, Vaš, Idrizi (od 66. Prašnikar).

Olimpija: Botonjić, Sretenović (od 6. Kovačevič, od 58. Cvijanović), Kašnik, Jović, Škerjanc, Vršič, Lovrečič, Šokota, Zeljković (od 75. Rujović), Salkić, Radujko.

Kljub novemu porazu Nafta ostaja na sedmem mestu, priložnost za nove točke pa bo imela že v sredo proti Domžalam, v soboto pa bo v Lendavi gostoval Maribor.

 

Dravinja : Mura 05 1:1 (0:1)

Strelca: 0:1 Horvat (3.), 1:1 Rošer (46./11m).

Video: Gregor Grgurič

Mura 05: Luk, Kous, Bohar, Lotrič (od 89. Kek), Horvat, Sprečo (od 86. Janev), E. Janža, J. Janža (od 80. Gruškovnjak), Rogač, Kouter in Ošlaj.

Murskosoboški nogometaši ostajajo na četrtem mestu s štirimi točkami zaostanka za Dravinjo, Interblockom in Aluminijem, s tem, da slednji danes še igrajo tekmo z Belo krajino. Prihodnjo nedeljo bo na Fazaneriji gostoval Interblock.

Utrinki s tekme Nafta : Olimpija ...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.