https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Križevcih zapeli in zaplesali mlajši in starejši

Križevci pri Ljutomeru, 21.01.2018 ob 6:00  

V soboto, 20. januarja 2018, je v Kulturnem domu v Križevcih pri Ljutomeru potekala prireditev, Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši, ki jo je organiziralo Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru. 


Društvu upokojencev Križevci pri Ljutomeru predseduje Milica Hamler, ki je v goste povabila številne nastopajoče. V okviru Društva upokojencev med drugim deluje tudi vokalno instrumentalna skupina Veseli Prleki, ki so se predstavili prvi s skladbama Jaz pa pojdem na Gorenjsko in Mi se mamo radi. Osnovnošolci Osnovne šole Križevci so se predstavili z angleškim valčkom v štirih slikah, ob spremljavi Ajde Weis. 

Člana Kulturnega društva Križevci, Manca Sušec in Dušan Kavaš, sta nastopila s skečem. Sledil je nastop Ajde in Lare Weis, ki sta zaigrali tudi Avsenikovo skladbo Slovenija, od kod lepote tvoje. V nadaljevanju so nastopili Križevski rogisti. Ljudske pesmi sta zapela zakonca Anton in Olga Donko. V zaključku prireditve je nastopil Taj – trio s citrarko Emo Vezjak, ki so se med drugim predstavili s Cvetjem v jeseni.

Zbrane je nagovoril in pozdravil župan Občine Križevci mag. Branko Belec, ki je med drugim povedal, da ima prireditev dodano vrednost, saj gre za medgeneracijsko sodelovanje ter druženje, polno dobre volje in veselja. Po prireditve je sledila bogata pogostitev s slastnimi domačimi dobrotami, ki so jih pripravile članice in člani društva upokojencev.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.