https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S KPŠ-jem na informativne dneve

26.01.2018 ob 6:05  

Klub prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus v petek, 9. 2. 2018, organizira prevoz v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.

V začetku februarja bodo za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce, potekali informativni dnevi. Zadnjih nekaj let v Klubu prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus dijake odpeljejo v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov. Študentje, ki bodo prisotni na avtobusu, bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja dijakov v zvezi s študijem in pojasnili, kaj bo zanje pomembno, ko bodo oktobra postali študentje.

Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal v petek, 9. 2. 2018, zjutraj. Točna ura odhoda bo udeležencem sporočena naknadno. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Cena prevoza v eno smer je 8 evrov, v obe smeri pa znaša 10 evrov.

Foto: KPŠ

Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa je potrebno poravnati ceno prevoza. Račun, ki ga udeleženci prejmejo ob plačilu, je potrebno shraniti, ker služi tudi kot potrdilo za prijavo. Nekaj dni pred odhodom bodo prijavljeni dijaki dobili e-pošto z vsemi pomembnejšimi podatki.

Cena je subvencionirana. Del stroškov prevoza in vodenja krije Klub prekmurskih študentov.

Za vsa dodatna vprašanja pokličite na telefonsko številko 041 835 235 ali pošljite e-mail na naslov iza.rengeo@kps.si.

Rok za prijavo je do 7. 2. 2018 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest na avtobusu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.