https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POM-TURE

Slovenia Eco resort - kotiček za mir, doživetja in aktivnosti

 

V rubriki POM TURE vam tokrat predstavljamo turistično naselje Slovenia Eco resort, ki se nahaja ob vznožju Velike planine, v vasi Godič pri Kamniku.


Resort je umeščen v osrčju narave, ob reki Kamniška Bistrica. Edinstvena lega, svež gorski zrak in neokrnjena narava so naravne vrednote resorta, ki so odlično izhodišče za to, da lahko gostu ponudijo nepozabno izkušnjo ter doživetje v vsakem letnem času.

Rdeča nit resorta je simbolika Velike planine, s katero gostu približajo tradicijo in etnološko vrednost le-te. Hišice za bivanje sledijo arhitekturi pastirskih koč, kot tudi celotna zasnova etnološko obarvanega resorta. V udobnih lesenih hišicah vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje. 

Slovenia Eco resort ponuja počitnikovanje v popolnoma naravnem okolju, z visokim nivojem udobja, z dodatno ponudbo pa sledijo merilom in zahtevam sodobnega turista.

Ponudba resorta temelji na pridelavi lastne eko sezonske zelenjave, s kmetijo v malem, ki je prav tako umeščena v resort, pa goste seznanijo s slovenskimi in lokalnimi avtohtonimi živalmi. Poleg tega pa odraslim, kot tudi otrokom, na delavnicah predstavijo tradicionalne običaje in navade, kot so molža krave, pridelava sirov, nega živali in še marsikaj.

V mini wellnessu se gostje lahko sprostijo v savnah in na masažah. Nastanitve v lesenih hišicah, ki so opremljene s spalnico, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico vam pričarajo domačnost, toplino ter hkrati ponujajo neizmerno udobje. Glamping hišice za dve osebi z vsem udobjem nudijo glamurozni in romantični oddih v dvoje, s sprehodom do kopalnice, ki se nahaja zunaj bivalne hišice, pa vzpostavijo pristen stik z naravo.

Počitnice v resortu so prav posebno doživetje tudi za otroke. Na lesenih igralih, v otroškem bazenu in prostranih zelenih površinah, bodo mali gostje sprostili svojo energijo in se naužili svežega zraka, medtem ko si bodo starši lahko za trenutek oddahnili ob pijači v njihovem baru, na ležalniku svoje terase ali na plaži kristalno čiste Kamniške Bistrice. 

S številnimi dejavnostmi v resortu pričarajo prijazno vzdušje družinam in posameznikom, z doživljajskimi etnološko obarvanimi aktivnostmi, ki potekajo na trajnostno naravnanih elementih pa poskrbijo prav za vse generacije. Tako lahko vsakdo v Slovenia Eco resortu najde kotiček za mir, doživetja in aktivnosti.

Foto: arhiv Slovenia Eco resort

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.