https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policista preprečila samomor

06.02.2018 ob 13:20  

Patrulja PP Gornji Petrovci je bila konec meseca januarja v večernem času poslana v pomoč patruljam na območje PP Murska Sobota, kjer je prišlo do kršitve  javnega  reda  in miru. 

Policista sta ob vračanju na območje PP G. Petrovci opazila, da na parkirnem prostoru pokopališča v bližini Murske Sobote  še vedno stoji vozilo s prižganimi lučmi, katerega sta že videla ob vožnji na intervencijo.

Policista sta  se ustavila in opravila kontrolo. Ugotovila sta, da na voznikovem sedežu vozila negibno leži ženska, ki se na pozive ni odzivala.

Ker sta iz okoliščin videnega takoj sklepala, da je ženska v življenjski nevarnosti, sta zaprosila za nujno medicinsko pomoč. Ko so reševalci dvignili  žensko iz vozila,  je bilo v vozilu najdeno poslovilno pismo in vrečka z večjo količino tablet.

Zaradi pravočasnega posredovanja sta policista uspela preprečiti samomor 36-letnice, so sporočili s Policijsker uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2018 ob 18:09 gost

      VEČ KOT NAVADNA POLICAJA - S policijo si navadno ne želimo imeti opravka, toda ženska, ki je zapadla v depresijo,pogoltnilamnožico tablet, prej pa napisala poslovilno pismo....,bo njima hvaležna celo življenje

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2018 ob 21:15 gost

        Kdo jima je dal pravico, da se vmešavata? Kaj sta s tem rešila? Dvomim, da jima bo hvaležna.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2018 ob 20:25 medijskispin gost

      Nista rešila nobenega življenja z kakšnim pogumnim dejanjem, ampak sta poklicala reševalno službo, kateri so jo odpeljali v bolnico. Gospa se je odločila storiti samomor in verjetno ne bo hvaležna, ker ta policaja , če jo naslednjič dobita z telefonom v roki na Lendavski v rondoju jo bosta pogumno kaznovala.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2018 ob 20:57 jjh gost

      nič čudnega da se to dogaja če pa so plače take da plačaš račune pa ti ostane 100€ pa še kakšne ljudi imaš okrog sebe ki ti vedno težijo danes je že vsak vsaj enkrat padel v depresijo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2018 ob 11:45 Naci+ gost

      MALO REKLAME - Če še niste skurili Vestnika z dne 25. januarja, v katerem je priloga Pen, potem še imate možnost, da na 17. strani preberete nasvet Pomurskih lekar pod naslovom Motnje razpoloženja. ki ga je napisala Polonca Fiala Novak,mag. farm. ---- Odlomek: "...V kolikor so depresije hude in trajajo dlje časa, takšnemu človeku svetujemo, naj nujno poišče pomoč zdravnika, ki se ponavadi odloči za zdrvljenje z antidepresivi..." Pa lepo poZDRAVLJENI!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.02.2018 ob 8:49 gost

      Jaz bi prej pokončal tistega kateri je kriv za to,da ti ostane samo še izbira samomor.Samo sebe pa je najslabša izbira.Se pravi prvi je tisti,ki je povod,da se za to odločiš.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.02.2018 ob 9:02 gost

      zdaj jima ivančič lejko da 100€več plače

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.02.2018 ob 18:09 Naci+ gost

      MALO REKLAME II. - Za tiste, ki smo, ste, so....včasih depresivni, je koristno prebrati nasvet Pomurskih lekarn, o čemer poročam v prvem komentarju. Trem pa to ni všeč, saj so me "nagradili" z "nevšečki (palec dol), kar se mi zdi podlo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.