https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zimske radosti blizu nas: ta teden smučarski skoki na Polenšaku

08.02.2018 ob 15:00  

Športno društvo Polenšak vabi to soboto, 10.2.2018, na ogled smučarskih skokov. Pričetek skokov bo od 13.00, trening pa uro prej, med 12.00 in 12.30, v kolikor bodo razmere to dopuščale.

Leta 2000 je bila v Športnem društvu Polenšak ustanovljena smučarsko-skakalna sekcija, čeprav imajo smučarski skoki na Polenšaku že dolgo tradicijo. Zaradi ustreznega reliefa in obilice snega so domačini skakali na smučeh že v 70. letih prejšnjega stoletja. Že takrat je bila znana »Kmetova graba«, kjer se odvijajo tekme v smučarskih skokih še danes. Skakalnica je dolga 25 metrov. Iste dolžine je tudi rekord, ki ga je postavil Boštjan Matjašič.

Skakalnica se nahaja za stanovanjsko hišo Polenšak 24, ob prvem križišču pri vstopu v vas Polenšak iz smeri Hlaponcev. S poljsko cesto je dostopna tudi iz ceste proti Bratislavcem.

Najboljše tri tekmovalce, katerih število iz leta v leto narašča, čakajo pokali. Tekmuje se z alpskimi smučmi in na lastno odgovornost, obvezna je uporaba čelade.

Utrinke iz tekmovanj v minulih sezonah si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji...

FB: ŠD Polenšak

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2018 ob 20:18 falot gost

      Ge je to zabačeno ,če želiš priti tja bogme rabi človek Garmin

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2018 ob 21:14 Polenšak gost

      Za takega zabitega in nerazgledanega Prekmurca kak si ti ni pomoči in ti niti Garmin ne pomaga...sramoto delaš svojim rojakom, potem pa se čudite, da vas preostali del Slovenije omalovažuje.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2018 ob 8:41 krog gost

        Polenšak ......... Tam je bok pamet delil ampak vaš zaselek je obšel za to pa ste tak nazadnjaški

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.