https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Informativni dan na ljutomersko gimnazijo privabil bodoče dijake

Ljutomer, 10.02.2018 ob 6:10  

Včeraj in danes potekajo informativni dnevi na Gimnaziji Franca Miklošiča v Ljutomeru (GFML). Prve predstavitve so potekale včeraj ob 9. uri zjutraj.

Na GFML so dijaki za devetošolce pripravili pester program, na katerem je nekaj besed spregovoril tudi ravnatelj šole Zvonko Kustec. »Pred vami je odločilno obdobje, ko se boste morali odločiti za eno izmed šol. Za katerokoli šolo oz. program se boste odločili, vam želim, da je to tisto pravo, v čemer boste lahko uspevali in dosegli ter nadgradili tisto, za kar ste si prizadevali v osnovnošolskih letih,« je nagovoril bodoče dijake.

V nadaljevanju je ravnatelj predstavil še programe na GFML. Bodoči dijaki imajo za nadalnje šolanje možnost izbire med tremi programi, in sicer: splošna gimnazija, umetniška gimnazija, smer gledališče in film, ter predšolska vzgoja. Vsi programi ponujajo veliko izbirnost med jezikovnostjo, naravoslovjem in družboslovjem.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2018 ob 16:17 gost

      Ali bo kdo pojasnil temu Kustecu, da mora biti suknjič zapet? Kmet!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2018 ob 17:12 gost

      Zakaj bi pa moral biti suknjič zapet??????? Poglej poslance, ko so zapeti, kaki so - posebej tisti, ki imajo premajhen suknjič!!!

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.02.2018 ob 19:52 gost

      Kama je čas prišel, deco si šoule iščejo,štera jih najbole prepriča,ka naj idejo k njim v šoulo.Tak je tou zdaj,profesurof je dosta dice nega, zatou jih pa iščejo.Da sam pa jaz šou vsrednjo šoulo,pa nas je bilou kak vragouf.Profesori, pa so odili po hodniki kak purani, češ oni so tatamata.Te ja zdaj ne več he he.Nemate koga fčiti, pa še menje jih bo ha ha.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.02.2018 ob 18:36 Štef gost

      ka so to nekši vojaki, armada na informativnem ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2018 ob 22:29 Jan gost

      Vse šole se res trudijo, na treh sem bil ka sen ša gledat lepih deklin, na vseh so najboljše, nimam favorita, resno vsi super naredijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.