https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Buzeti vršilec dolžnosti odgovornega urednika Soboških novin

12.02.2018 ob 15:30  

Tadej Buzeti je dobil potrditev Mestnega sveta Mestne občine Murske Sobota in postal vršilec dolžnosti odgovornega urednika Soboških novin.


Za javno glasilo Soboške novine so že pred časom iskali odgovornega urednika. Na razpis so se prijavili trije kandidati in sicer dosedanji urednik Tadej Buzeti, Brigita Bavčar in Mitja Perš.

Mitja Perš je edini poslal popolno vlogo in tako je Kviaz na zasedanju sprejel sklep, da kandidata podpre in ga predlaga mestnemu svetu za novega urednika občinskega glasila. A mestni svet predloga KVIAZ-a ni podprl. Podporo je Peršu namenilo enajst svetnikov, proti jih je bilo štirinajst.

Z soboške občine so danes so sporočili, da je Mestni svet Mestne občine Murska Sobota na 17. dopisni seji, ki je potekala od 5. 2. 2018 do 12. 2. 2018 sprejel sklep, da se za vršilca dolžnosti odgovornega urednika javnega glasila Soboške novine do imenovanja odgovornega urednika imenuje Tadej Buzeti.

Javni razpis za odgovornega urednika javnega glasila Soboške novine je še vedno aktualen in je objavljen na spletni strani Mestne občine Murska Sobota.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2018 ob 9:00 Kdo-Kaj? gost

      Brigita Bavčar bi bila verjetno dobra odgovorna urednica (glede na novinarske izkušnje), toda ali ni že upokojenka blizu 70 let in aktivna članica stranke Desus? To pa ne gre skupaj.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2018 ob 17:14 gost

      Brigita Bavčar je stara več kot 80 let, verjetno ne bi zdržala do konca mandata.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2018 ob 17:33 Gosak gost

      Joj, le zakaj si jo tako postaral(a)? Vem, da še ni stara 70 let, videti pa je še nekoliko mlajša.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.