https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pucončarke klonile proti Mariborčankam

17.2.2018  

V petek, 17. februarja, je bilo v Zeleni dvorani v Puconcih odigrano srečanje 16. kroga 1. DOL za ženske, kjer sta se udarili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Nova KBM Branik. Pucončanke so z odlično igro nudile dober odpor proti aktualnim prvakinjam, a izgubile z 1:3.


Roto-Kema Puconci - Nova KBM Branik 1:3
(25-23, 25-13, 25-16, 25-19)

Roto-Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič, Nuša Svetanič 1, C Angelina Ajnihar 4, Iva Škraban 23, Diana Oletič 3, Michelle Oletič, Adela Pintarič 9, Tasia Šadl, Nina Kovač 16, Nika Kuhar, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek

Nova KBM Branik: Iza Mlakar 20, Marina Kaučič 3, L Karmina Sužnik, Brina Bračko, Ana Marija Vovk 7, Sara Najdič 1, A. Milosavljević, Anita Sobočan 9, Alja Jerala 4, Ela Pintar 9, Nika Blagne, L Roosa Koskelo, Ana Mojca Kranjc

Več fotografij v spodji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2018 ob 19:00 NAVIJAČ gost

      Avtor prispevka je pozabil navesti da, so domače igralke Roto-Kema Puconci igrale dejansko same brez trenerja na klopi in so v drugem nizu dobesedno razbile favorizirane gostujoče igralke KBM Branik iz Maribora.Samo tako naprej.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2018 ob 21:32 gost

      Kje so pa sedaj tisti vodilni možje kluba ,žalostno ,malo daš treneri pa hčerka špila .Mogli te sedaj Vij špilati dragi ajteki .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.02.2018 ob 11:12 gost

      To kar se sedaj dogaja v klubu, ni dobro. Predvsem dolgoročno. Ekipa v prvi ligi brez trenerja, enostavno bi dobro. Prišel je čas, ko si bo treba pogledati v oči in se odkrito pogovoriti. Upam da se bo to zgodilo na Občnem zboru. Sedaj se kaže, kaj oziroma koliko so " trenerji " naredili v prejšnjih sezonah. Od mini, male do prve ekipe. PREMALO. Ne vem če je še kje klub, da bi EN TRENER vodil skoraj vse selekcije + ekipo v prvi ligi. Je šlo samo za zaslužek? Kdo bi vedel. Upam da se vam to sedaj ne bo odbilo v glavo. Kje so časi gospoda Franka? Edini, ki je vodil klub kot je treba.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.02.2018 ob 0:31 gost

      Imeli ste tou kar drugi lahko samo sanjajo vendar fanatiki v klub neee spadajo enako kot ne Sabi in Bojan klub mora priti na višji nivo zato pa je potreben denar ,vendar če nekdo pride z denarjem potem ima tudi besedo in takrat nekatere ne bodo igrale kar pa je za ene ateke nespremenljivo .morate se odločiti ali je to za vas dovolj in se bo igrala vaška odbojka ali pa so želje nekaj kar se bo vpisalo v zgodovino Puconec.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.02.2018 ob 10:45 U2 gost

        Kera igralka pa te špila ka jo atek gura.....ka si tij zmejšani, saj pa majo 7 članskih igralk ka so kelkotelko za 1 ligo...rezerve so rejsan samo rezerve ka popunijo broj igralk.....pri mlajših je pa itak premalo igralk pa kvaliteta porazna....ka prijdeš med mini pa malo med 16.....pa tou je minimum minimuma, tou ena prava mlada igralka sama napravi z lahkoto, brez trenera....pri starejših deklicah se komaj zača odbojka in tan je ...mrk nega nikjer nobene....če pa se keri godi krivica pa maribor je nej tak daleč....samo če tu ne špilaš ka boš te v mb...rezerva pri pobiranji žog.?.. če je za tebe 6 mesto v 1. Ligi vaška odbojka te si tij pa rejsan bil nekda igračina ali?....v satahovcaj na pejsiki si enkrat zmagau....hahahhahah. Več resnosti v klubi nebi škodilo tou držij samo ...je kak je.....glede bojana pa...on ma zdaj sterejše dečke panvite pa še ene tekme nejso zgujbili pa so v skupini z mb, šempeter, hoče....če tij znaš več pa prevzemi pa če boš imel rezultate bom te jez prvi hvalo....samo s tebe je nič nej bilou pa nede ka pijšeš obične blesarije

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.