https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladinski svet MS v svoje vrste vabi mlade iz Pomurja

18.02.2018 ob 6:05  

Mladinski svet Murska Sobota na podlagi Javnega razpisa “Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju” objavlja prosto delovno mesto mladinski delavec - zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju. Na razpis se lahko prijavijo mladi iz celotnega Pomurja, stari do vključno 29 let. Torej odlična priložnost za vse mlade, ki si želite pridobiti prve delovne izkušnje.


Naziv samega delovnega mesta je: mladinski delavec - zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju. Oba spola imata enake možnosti za zaposlitev.

Opis dela & delovne naloge

- organizacija in izvedba dogodkov in programov za mlade,
- izvajanje in organiziranja programov aktivacije mladih,
- priprava in objava multimedijskih in novinarskih vsebin,
- organiziranje, izvajanje in koordiniranje dela z delovnega področja projekta na katerem je oseba zaposlena priprava,
- organiziranje in izvajanje programov mobilnosti mladih in programov prostovoljstva,
- priprava izobraževalnega programa in priprava načrta promocije projekta za dosego ciljnih skupin,
- združevanje mladih posameznikov v delovne skupine,
- organiziranje in oblikovanje načrta dela v sodelovanju z delovnimi skupinami,
- vzpostavitev sistema neformalnega izobraževanja z namenom pridobivanja kompetenc mladih za lažjo zaposljivost itd.

Foto: youthwork.eu

Zahteve Mladinskega sveta MS:

- najmanj V. stopnja izobrazbe,
- starost do vključno 29 let (pogoj iz razpisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport),
- mladi iskalci prve zaposlitve ali mlade brezposelne osebe,
- aktivno znanje nemškega in pasivno znanje angleškega jezika ali aktivno znanje angleškega in pasivno znanje nemškega jezika,
- poznavanje osnov računalništva,
- veselje do dela z ljudmi in z mediji,
- opravljen vozniški izpit kategorije: B.

Foto: businesschief.com

Prijava mora vsebovati:

Dokazila o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe in smeri izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer izobrazbe ter leto in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena. Verodostojna potrdila o izpolnjevanju ostalih pogojev za zasedbo delovnega mesta. Izjavo kandidata, da je državljan Republike Slovenije, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, da zoper njega ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Priložiti je potrebno življenjepis. Delovne izkušnje niso potrebne, pri čemer bo zaposlitev sklenjena za določen čas 9 mesecev.

Rok in način za oddajo prijave:

Kandidat/kandidatka lahko vloži prijavo izključno v elektronski obliki, ki jo pošlje na elektronski naslov: mladinski.svetms@gmail.com in sicer do vključno srede, 21. 2. 2018.  Sledili bodo razgovori. Pogodba o delu se sklene s 1. 3. 2018.



    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.