https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

PGD Suhi Vrh z novim vodstvom

19.02.2018 ob 11:00  

Včeraj je v vaško-gasilskem domu Suhi vrh potekal redni občni zbor PGD Suhi Vrh. Letošnje leto je volilno leto in tako so tudi v PGD Suhi Vrh, člani društva izvolili novo vodstvo.

Po uspešnem vodenju društva in hkrati prve predsednice v Gasilski zvezi Moravske Toplice, Mateje Novak, je zdaj že nekdanjo predsednico, nadomestil Matjaž Lainšček. Preteklega poveljnika Roberta Lainščka je nadomestila Andreja Pohar, ki je hkrati postala prva poveljnica v Gasilski zvezi Moravske Toplice.

Novo mlado vodstvo si je zastavilo kar nekaj izzivov, za katere verjamejo, da jih bodo uspešno realizirali. Želijo si, da bi se čim več mladih odločalo za poslanstvo gasilca. Posledično bi čim več kadra poslali na izobraževanje, s čimer bi zagotovili dobro delovanje društva tudi v prihodnje.

Vse zbrane na občnem zboru, je nagovoril tudi poveljnik Gasilske zveze Moravske Toplice, tovariš Štefan Cmor, ki je pohvalil delovanje društva, ter poudaril, da društvo deluje v pravi smeri, tako da bo lahko dosegalo cilje, ki si jih zadaja.

PGD Suhi Vrh se lahko pohvali z dobro opremljenostjo in glede na samo velikost društva, so si v tekočem letu zadali, da bodo nabavili kar nekaj opreme, ki je še nimajo in bi jo, glede na pretekle izkušnje, nujno potrebovali.

Društvo zelo dobro sodeluje s sosednjimi društvi, kakor tudi s pobratenima društvoma Gančani in društvom iz Gorenje vasi. Tudi predstavniki teh društev so zaželeli novemu vodstvu dobro sodelovanje vnaprej in uspešno delo.

Foto: Boštjan Ceiger

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2018 ob 14:07 Gost gost

      Andreja Pohar, ki je hkrati postala prva poveljnica v Gasilski zvezi Moravske Toplice, to pa ne štima, PGD Filovci so meli že pred leti poveljnico in so tudi v GZ Moravske toplice.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.