https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-MUZIKA

Skupina COLONIA, ime legende, ki pritegne

21.2.2018  

Dance skupina COLONIA, ki je nastala leta 1996 v Vinkovcih na Hrvaškem in je s svojim prvim albumom zavzela vse radijske postaje ter plesišča širom naše pokrajine, znova prevzema primat in opravičuje svoj sloves kot najboljša dance skupina vseh časov na našem območju.

Za dance poslušalce je skupina COLONIA prava glasbena institucija, ki polni vse klube in ostala prizorišča. Skupina COLONIA ima z novo pevko Ivano Lovrić, ki se je skupini pridružila leta 2017, nov svež veter in pevka dodaja novo energijo, po kateri je skupina slovela v preteklosti. Generacije so se zabavale ob pesmih Vatra i led, Sve oko mene je grijeh, Oduzimaš mi dah, Za tvoje snene oči....

S prihodom Ivane Lovrić je Colonia takoj lansirala singl z naslovom QUE SERA in štiri mesece zatem še singl z naslovom MASKENBAL.
Colonia je z izdajo dveh singlov povzročila pravo COLOMANIO, saj je povpraševanje po njihovih nastopih takšno, kot v najbolj popularnem obdobju. Očitno je, da so njihovi poslušalci zelo pogrešali njihovo glasbo, nove pesmi in nastope v živo, kjer so uživale generacije odraščajoče mladine. Legendarni časi, se z legendarno skupino COLONIA vračajo.

Foto: COLONIA, snemanje spota QUE SERA

V nastopu skupine COLONIA lahko uživate tudi v Pomurju in sicer v petek, 23. februarja 2018, v gornjeradgonskem Life Music & Dance Club-u. Sobotni koncert skupine Colonia v LIFE Klub - Domžale pa je že skoraj razprodan.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2018 ob 18:44 gost

      Vau! Super.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.