https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Odlični pomurski nogometašici se selita v Ljubljano

7.3.2018  

Članici ekipe ŽNK Teleing GMT Beltinci Pomurja sta se v jesenskem delu odločili za prestop v tujino. Na Hrvaškem sta zaigrali za ŽNK Split. Zdaj pa sta se odločili vrniti in zaigrati za Olimpijo.


Špela Fras, mlada obetavna vratarka je za ŽNK Olimpija povedala, da je uvrstitve v ekipo vesela ter, da se je lepo vrniti v Slovenijo, saj hrvaška liga ni dovolj kakovostna za napredek. S treningi, na katerih poudarjajo eksplozivnost in tehniko, je zadovoljna. Želi si, da bi navijači v čim večjem številu prihajali na tekme in jim z navijanjem pomagali do ohranitve naslova državnih prvakinj.

Odlična igralka Manja Rogan je o možnosti igranja v ŽNK Split povedala, da je to ena izmed njenih najbolj pozitivnih izkušenj v njeni športni karieri. Se pa sicer v ekipi Olimpije zelo dobro počuti, saj so jo dekleta dobro sprejeta. Tudi Manja si želi, da bi podporniki Olimpije v velikem številu prihajali na tekme.

Foto: znk-olimpija.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2018 ob 20:31 soigralka nekoč gost

      Bravo, dobra odločitev. Zaušnica g. Kozicu in spoznanje, da v ŽNK Bratonci gredo zadeve strmo navzdol. Punci, vso srečo in naslov prvaka vama želim.

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2018 ob 21:24 gost

      Nehvaleznost!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2018 ob 22:28 gost

      zato ker je manja odisla gredo zaseve navzdol??? kaj pa mlade, obetavne igralke??

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.03.2018 ob 0:41 gost

      Ko se smetana poliže, se bo ena še kako rada vrnila nazaj, druge pa itak nikoli ne bi več imeli v klubu.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.03.2018 ob 6:38 fuzbaler gost

      Nekateri boste rekli nehvaležnost in izdaja, ampak potrebno se je zavedati, da punce igrajo v Beltincih za sendvič in sok, se pravi brezplačno. In če so jima v Olimpiji ponudili nek zaslužek, je edino logično, da sta se odločili za odhod v Ljubljano. S tem so se verjetno tudi povečale možnosti Olimpije za nov naslov prvakinj.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.03.2018 ob 11:48 gost

      me zanima kako dolgo bo trajalo v olimpiji :) naj samo tam so :) tu jih mi ne rabimo !

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.03.2018 ob 15:11 gost

      »Vesela sem, da je bilo takšno zanimanje iz ŽNK Splita. Za ta prestop sem se odločila, saj so cilji Splitčank visoki, to kaze tudi na to, da nas je v klubu kar nekaj novih okrepitev, saj želimo ogroziti dolgoletni primat Osječank.« Hitro je obupala nad cilji , ki jih je imeli v Splitu, ali pa so oni obupali...

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.03.2018 ob 10:33 Gost gost

      Nevem kaj vam je Manja tako slabega naredila? Da je bila motor ekipe in da je bila zelo predana in zavestna v Žnk beltincam. Kje ste vi beltinske ali bratonski? Saj samo eno lepo besedo bi ji lahko poklonile. Vedno ko se pojavi njena slika se samo šinfa. In kako radi bi jo meli v žnk beltincaj. ŽALOSTNO....

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.