https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bojan Sabotin postal novi komandir murskosoboške prometne policije

09.03.2018 ob 12:30  

V sredo, 7. marca 2018, je postal novi komandir Postaje prometne policije Murska Sobota, Bojan Sabotin.


Sabotin je svojo poklicno pot začel leta 1985, kot miličnik pripravnik na Postaji milice v Ljubljana Moste. V poklicni karieri je opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih, vse od policista do pomočnika komandirja. Od leta 2010 do premestitve na Postajo prometne policije je Sabotin opravljal dela in naloge pomočnika komandirja na Policijski postaji Gornja Radgona.

Foto: PU MS

 

 

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2018 ob 13:25 gost

      Sabotin? Ni imel nekih problemov v preteklosti kot tale ob njem z očali? Saj pride nova vlada in z njo nov direktor v M.Soboto.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2018 ob 19:44 gost

      Kelko nas je v Slovenj,bi mogel biti samo en komandir, za cejlo državo.Samo tak je, pri nas, ka vse na deset kilometrov, mamo komandira, šefa, direktora in še in še.Enostavno more Slovenijo potom vseh teh vrag vzeti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.