https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Cvenu potekala 55. seja Športne zveze Ljutomer

Cven, 24.03.2018 ob 6:00  

V Zadružnem domu na Cvenu je potekala 55. seja Športne zveze Ljutomer


V četrtek, 22. marca je v večernih urah, v Zadružnem domu na Cvenu, potekala 55. seja Športne zveze Ljutomer. Udeleženci seje so bili sklepčni. V času trajanja seje so udeleženci med drugim razpravljali o sprejemu poročil predsednika, nadzornega odbora in disciplinske komisije ter poročila predsednika Športne zveze Ljutomer.

V nadaljevanju so obravnavali tudi sprejem finančnega načrta in programa dela Športne zveze Ljutomer za leto 2018, obravnavo in sprejetje dopolnil Pravil Športne zveze Ljutomer, ter sprejem novih članic. Vse navedene točke so člani zveze sprejeli. Ob koncu seje, so udeleženci imeli tudi možnost pobud in predlogov za Športno zvezo Ljutomer.

O zvezi
Športna zveza Ljutomer je bila ustanovljena leta 1962 in od takrat naprej predstavlja povezovalni element med športnimi društvi, športniki, vrtci, šolami in ostalimi izvajalci športnih programov ter lokalnimi skupnostmi. Športna zveza Ljutomer je prostovoljno samostojno, nepridobitno združenje športnih društev in povezuje 58 društev z več kot 3.800 člani, ki so razporejeni v 20-ih individualnih panogah in šahu ter v 5-ih kolektivnih športnih panogah. Med njimi aktivno deluje 47 društev, neaktivna so štiri, v mirovanju pa sedem društev. Včlanjena športna društva delujejo na območju občin Ljutomer in Veržej.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.