https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Bogata velikonočna razstava v Bodoncih

Bodonci, 27.03.2018 ob 11:30  

V dvorani pri Evangeličanski cerkvi v Bodoncih, so na cvetno nedeljo, 25. marca 2018, otvorili tradicionalno velikonočno razstavo.


Društvo kmečkih žena Klas je, v sodelovanju z Evangeličansko cerkveno občino Bodonci, tudi letos pripravilo krasno razstavo ročnih del. Tematika razstave je seveda velika noč, kar so izražali vsi izdelki.

 

Vse je izdelano ročno

Ročna dela je izdelalo okoli 10 žensk, ki so se ob ponedeljkih zbirale in nekaj ur skupaj ustvarjale. Na teh srečanjih so si izmenjale ideje in tehnike, z delom so potem nadaljevale še doma. Vse ženske so ustvarjale z različnimi tehnikami, odvisno od tega kaj obvladajo. Vseh izdelkov, ki so na razstavi niso preštele, njihovo število pa ocenjujejo na preko 570. 

Izdelke je možno kupiti

Izdelke na razstavi je možno kupiti, za večinoma simbolično ceno. Članice društva so povedale, da se zavzemajo za to, da bi ljudje znali ceniti ročno delo, saj nekatere izdelke, kot so kompleksne pletenine, prte in vezenine izdelujejo tudi po cel mesec.

Ogled razstave

Razstava je v nedeljo pritegnila večjo množico, ki si je dela članic društva prišla pogledat po končani božji službi. Ogled razstave je možen še na velikonočni petek, 30. marca, v nedeljo, 1. aprila in ponedeljek, 2. aprila 2018 med 10. in 14. uro.

Foto: Nekaj članic društva kmečkih žena Klas, ki so sodelovale pri pripravi razstave.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.