https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice ŽOK Sobote prvakinje

Murska Sobota, 31.3.2018  

Soboške odbojkarice so si z zmago proti Turbini priigrale naslov prvakinj vzhodne skupine tretje lege in s tem napredovanje v višjo ligo.

ŽOK Sobota : Turbina 3 : 1

(25 : 12, 25 : 23, 20 : 25, 25 : 18)

Včeraj, 30. marca, je bilo pred murskosoboškimi odbojkaricami še zadnje dejanje v odbojkarski sezoni 2017/18. V zadnjem, 22. krogu, sta se v Murski Soboti na OŠ II, pomerila vodilna ŽOK Sobota in Turbina iz Selnice ob Dravi na drugem mestu.

Ekipi sta ločili samo dve točki na lestvici, kar je pomenilo, da bi si Sobočanke lahko privoščile tudi poraz z 2 : 3, pa bi še vedno bile prvakinje. Tekma je tako odločala o letošnjih prvakinjah v 3. državni odbojkarski ligi vzhod in nadaljnjem napredovanju.

 

Ob bučni podpori domačih gledalcev je soboškim odbojkaricam uspelo zmagati z izidom 3 : 1.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2018 ob 10:12 dobra tekma gost

      Bravo dekline!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2018 ob 12:53 gost

      Čestitke dekleta boljši od mure ste tak se bori za svoj klub in niso plačani kot murini pijanci

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2018 ob 14:49 gost

        Mura je 1. v 2. ligi, ŽOK Sobota pa šele zdaj gre v 2. ligo, no glavno je, da imajo oboji črno-bele drese.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2018 ob 15:55 gost

      Ta tretja liga je rekreacija. Se bo sedaj videlo v 2. ligi. Kot pred kratkim : EKSPRESNI POVRATEK V 3. LIGO. Me zanima kako vse komentira veliki trener KEREC.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2018 ob 11:20 ŽOK Murska Sobota gost

        Spoštovani anonimni komentator, Sam osebno in tudi klub se ne spuščamo v debato z anonimnimi in zlonamerni komentatorji. Ker pa se blatenje kluba in naših članov ter trenerjev nadaljuje sem se odločil, da vam navedem vsaj nekaj dejstev: V klubu Žok Murska Sobota, ki deluje na amaterski bazi, trenira in je registriranih pri OZS 75 igralk v različnih selekcijah. Tako imamo selekcije mini in male odbojke, dve selekciji starejših deklic, selekcijo kadetinj in pa članic. Selekcija mini odbojke se je letos že uvrstila med 8 najboljših v državi izmed 54 ekip. Prav tako je selekcija starejših deklic ravno včeraj odigrala zadnji turnir in se uvrstila med 8 najboljših ekip v državi. Kadetinjam je zmanjkal samo 1 set in bi se prav tako lahko uvrstile med 8 v državi, se pa bodo borile za mesta od 9 do 15 mesta in to izmed 56 ekip. Članice kot je že znano so so po nekaj letih spet uvrstile v 2-DOL. To je ob dejstvu da so nas v preteklosti iz različnih vzrokov zapustile nekatere ključne igralke in ob dejstvu, da poleg par izkušenih starejših igralk igrajo starejše deklice in kadetinje velik uspeh. Z vsemi temi rezultati in večkratnim priznanjem Športne zveze kot najboljšemu ženskemu klubu v MOMS dokazujemo da delamo dobro predvsem z mladimi selekcijami. Nekatere naše bivše igralke ki so plod naše šole odbojke tvorijo jedro ekipe ki igra v prvi ligi. Tako se ob vseh teh uspehih in dosežkih lahko samo načudimo, da nekaterim pade v oko le en izmed pomočnikov in trenerjev od 5 ki deldelujejo v klubu. Zasluge za vse to nima le en trener, ampak so rezultati zasluga vseh; igralk, trenerjev, staršev in seveda navijačev. Tako upam spoštovani anonimni komentator, da sem vsaj malo razsvetlil situacijo o dogajanju v in ob klubu. Lep športni pozdrav Martin Durič sekretar ŽOK Murska Sobota

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.03.2018 ob 16:09 SOBOTA gost

      BRAVO EKIPA! Želja po zmagi se vam je včeraj videla v očeh, takšno borbenost vam lejko zavida marsikatera športna ekipa! Živi užitek je bil včeraj spremljati takšno tekmo! VSE ČESTITKE!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.03.2018 ob 18:37 Gost1 gost

      Ce nimas kaj lepega za povedat bodi tiho!!! Kdo si da bos sodil??? Sigurno mas zivljenje porihtano da si tako pameten za Kereca!!!!gre se za sport za dekleta ki igrajo s srcem in trenerji ki s srcem delajo!!!in prosim ne komentiraj nazaja ker me ne zanima tvoj nizki komentar!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.03.2018 ob 21:53 Matej gost

      V vsakon članki o ŽOK Sobota je razprava o Kereci... Ka zdaj, je za nüc ali nej? Glavno ka ga ženske vzdržavlejo!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2018 ob 0:15 gost

        Uf Matej custveno inteligenco pa imate na visku!!!bistvo clanka je da so dekleta prisla v 1 ligo!!! Sicer pa to vse kaj pisete govorite za sebe tak da vas verjetno zena prezivlja!!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.