https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zajc ponovno imenovan za v.d. direktorja

Murska Sobota, 04.04.2018 ob 16:00  

Člani sveta zavoda Pomurskih lekarn so na današnji seji za v.d. direktorja zavoda Pomurskih lekarn ponovno imenovali Ivana Zajca.

Svet zavoda Pomurskih lekarn je tako danes sprejel sklep, s katerim soglaša, da se za imenovanje vršilca dolžnosti direktorja Javnega zavoda Pomurske lekarne Murska Sobota, za čas do imenovanja direktorja, vendar najdlje za eno leto, imenuje Ivan Zajc.

Za Zajca je glasovalo 19 članov seta zavoda Pomurskih lekarn, proti je glasoval eden in en glasovalec se je vzdržal glasovanja.

Predstavnik murskosoboške občine Srečko Đurov je na seji Zajcu postavil več vprašanj in mu očital, da Pomurske lekarne pod njegovim vodstvom, ne izvajajo javnih naročil v skladu z Zakonom o javnem naročanju in to ne samo pri zdravilih, ampak tudi pri drugih storitvah in blagu.

V nadaljevanju so se med drugim pojavili tudi očitki, da želi murskosoboška občina uničiti uspešno blagovno znamko Pomurskih lekarn.

Naj spomnimo, da je maja 2017 mestni svet MOMS zavrnil soglasje k imenovanju direktorja Javnega zavoda Pomurske lekarne, ker ta kljub večkratnim pozivom nabave zdravil ni izvede v skladu s pravili Zakona o javnem naročanju. S strani murskosoboške občine pa Zajc tudi v letu 2018 ni dobil soglasja k imenovanju direktorja Javnega zavoda Pomurskih lekarn, saj se je na delovnem telesu KMVVI ugotovilo, da Pomurske lekarne poleg zdravil tudi ostale storitve in blago ne naročajo preko javnih naročil.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2018 ob 18:30 gost

      verjetno nede za srat paper kda svali vsako rundo ponovni razpis dal? ali? enkrat napraviš razpis za nabavo šankrejt papera te pa ga dle naročavleš pri iston ponudniki. pa vi majstri na občini tak delate slučajno?

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2018 ob 19:34 dödöl gost

      Đurov se dela pametnega Jevšekov oproda .Še malo in ne bo več nej Jevšeka in nej Đurova

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2018 ob 23:19 gost

      Jevšek očitno nagaja Pomurskim lekarnam in Zajcu, ker hoče dokazati da je on najmočnejši v Soboti, da je on gospodar Sobote. Tipično za nadute župane, diktatura na vso moč, drkanje s kaotičnimi zakonskimi predpisi, metanje polen pod noge vsem, ki so jim v napoto. Potem pa nastavljajo svoje oprode, poslovne prisklednike, bližnje in daljne sorodnike. Vse samo zato, da njim in njihovemu klanu kapne čim več v žepe, to jim je edino načelo. Enako kot Jevšek v Soboti dela Balažek v Lendavi, ki si celo zdaj pred volitvami upa rivati svojo hčerko za direktorico lendavski vrtcev, ali pa v Galeriji-Muzeju, kjer že od novembra ali decembra lani masira zadevo z imenovanjem direktora. Pa zakaj je treba mučkati s kandidati, dajati in ne-dajati soglasja, imenovati in ne-imenovati vd-je, razveljavljati, spreminjati pravila igre, skratka mučkati in mučiti ljudi, kandidate, stroko in na koncu same sebe? Pa ne volimo župane zato, da bi se izživljavali nad občani! Župane je treba menjati, nej pa ljudi!

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2018 ob 8:54 goost gost

      Kaj pravite, da bi menjali župana, sedaj je priložnost, volitve se približujejo ?!

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.