https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obnova Zdravstvene postaje v Turnišču končana

Turnišče, 09.04.2018 ob 9:00  

Občina Turnišče je v lanskem letu začela obnovo Zdravstvene postaje v Turnišču, v vrednosti dobrih 60.000 evrov in jo v minulih dneh tudi zaključila.


Občina Turnišče je namenila dobrih 60.000 evrov sredstev za nujno obnovo Zdravstvene postaje v Turnišču, saj ta ni bila obnovljena že od od njene izgradnje, pred 34 leti. Tako so lansko leto v celoti zamenjali okna s pripadajočimi senčili ter vhodna vrata, letos se je obnova nadaljevala. V celoti so obnovili sanitarne prostore za paciente in vhod v Zdravstveno postajo. V spomladanskih dneh bodo urediti še okolico vhoda Zdravstvene postaje.

V minulih dneh je bil izveden še prevzem izvedenih del, kjer sta bili prisotni tudi županja Občine Turnišče, mag. Vesna Jerala Zver, in direktorica Zdravstvenega doma Lendava, Olga Požgai Horvat.

Županja Občine Turnišče, mag. Vesna Jerala Zver, je ob tem dogodku povedala: »Trudimo se, da bi bili v občini Turnišče urejeni objekti, tudi Zdravstvena postaja. Naši občani si jih zaslužijo, ravno tako kot kakovostno oskrbo v Zdravstveni postaji, za kar se trudimo.«

Po besedah direktorice Zdravstvenega doma Lendava, naj bi v Zdravstvenem domu Lendava v letošnjem letu obnovili pohištvo in opremo v ordinacijah in čakalnici za dobrih 30.000 evrov.

Foto: Občina Turnišče

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2018 ob 9:12 77 gost

      Turnišče je vas duhov.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2018 ob 11:49 doc holiday gost

      Še sreča, da duhovi ne rabijo zdravniške pomoči, ob sobotah in nedeljah po 12:00 uri pa je popolnoma prazno, kot da se pripravlja na obračun pri ok.Coralu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2018 ob 13:36 gost

      što tou guči, kakši duhovi, polanščekova domačija se dela 100 na uro

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.