https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prihaja poletni teden s temperaturami do 28 °C

19.04.2018 ob 10:00  

Potem, ko se letošnje leto zima kar ni hotela posloviti in je državo ter tudi Pomurje zajelo sneženje z zimskimi temperaturami, nas ta teden čaka že poletno vreme z obilo sonca ter najvišjimi temperaturami blizu 28 °C.

Po napovedi vremenoslovcev Agencije RS za okolje bo danes jasno, z najvišjimi dnevnimi temperaturami od 22 do 27 °C. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Jasno vreme nas čaka tudi jutri, še bo pihal šibak veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, na Obali okoli 12, najvišje dnevne od 23 do 26, na Goriškem do 28 °C.

Konec tedna obilo sončnega vremena s poletnimi temperaturami

Za konec tedna nas po napovedih vremenoslovcev prav tako čaka jasno in sončno vreme, z nadpovprečno visokimi temperaturami za ta letni čas. V soboto bo jasno vreme, v nedeljo pa bo sprva pretežno jasno, čez dan bo nekaj kopaste oblačnosti. Popoldne v severni Sloveniji ni izključena kakšna ploha. Tudi v sosednjih pokrajinah bo v naslednjih dneh pretežno jasno. Pihal bo severovzhodnik, ob severnem Jadranu povečini šibka burja. 

Foto: MMC RTV

Izkoristite ta konec tedna, v sredini naslednjega tedna poslabšanje vremena

Ob začetku tedna bomo predvidoma še pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka, ki bo v torek oslabelo. Od ponedeljka do srede bo delno jasno s popoldanskimi plohami. Po napovedih naj bi nas vremenska fronta prešla v noči na četrtek. Proti koncu naslednjega tedna bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami in že nekoliko hladneje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.