https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Otvoritev 7. hišnega sejma pomurskih podjetij in mojstrov na Cankovi

Cankova, 20.04.2018 ob 19:45  

Danes je na Cankovi odprl svoja vrata že tradicionalni 7. Nirosov hišni sejem pomurskih podjetij in mojstrov. Na sejmu se bo v naslednjih dneh predstavilo okoli 50 pomurskih obrtnikov in podjetnikov, na sejemskem prizorišču pa bodo obiskovalcem na voljo tudi izdelki domače obrti in kulinarike. Sončno spomladansko vreme je že prvi dan na sejem privabilo številne obiskovalce.

Sejem pokriva široko področje gradnje in obnove ter razne s tem povezane panoge, obenem lahko obiskovalci na sejmu najdejo strokovno pomoč in nasvet. Direktor podjetja Niros, Janez Tišler, se je v svojem govoru zahvalil vsem, ki že vsa leta pomagajo pri organizaciji dogodka in tako omogočajo uspešno izvedbo ter rast sejma.

Kot je poudaril, je namen sejma, da se lahko predstavijo lokalni razstavljalci ter obiskovalcem ponudijo svoje izdelke in storitve. Lokalna podjetja, obrtniki in mojstri želijo na sejmu obiskovalcem ponuditi najbolj kakovostne in ugodne rešitve za njihove potrebe ter s tem ustvariti skupno zadovoljstvo.

Direktor podjetja Niros, Janez Tišler, se je zahvalil tudi zaposlenim, svoji družini, občini Cankova, območno obrtno podjetniški zbornici Murska Sobota in ne nazadnje tudi vsem razstavljalcem za sodelovanje ter obiskovalcem za zaupanje. Prizadevajo in želijo si, da bi tudi tokratni sejem, tako kot že vsi dosedanji, uspel.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.