https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Dijaki Ekonomske šole Murska Sobota so na Logistijadi 2018 dosegli 1. mesto

Murska Sobota  

Na Ekonomski šoli Murska Sobota je potekalo 16. državno tekmovanje iz znanja logistike, ki se ga je udeležilo 38 tekmovalcev iz petih srednjih šol, ki izvajajo program srednjega strokovnega izobraževanja logistični tehnik.


Dijaki iz Šolskega centra Nova Gorica, Strojne, prometne in lesarske šole, dijaki iz Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad, dijaki iz Šolskega centra Celje, Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko, dijaki iz Prometne šole Maribor ter dijaki iz Ekonomske šole Murska Sobota, Srednje šole in gimnazije so se pomerili v znanju logistike na dveh težavnostnih nivojih iz različnih logističnih vsebin, ki jih obravnavajo pri pouku v okviru logističnih strokovnih modulov, poleg tega pa so bile vključene tudi nekatere druge aktualne teme, kot so "drugi tir" in nov način cestninjenja tovornih vozil.

Po uradnem tekmovalnem delu so tekmovalci skupaj z mentorji obiskali podjetje GMT in si ogledali sodoben skladiščni logistični center, nato pa je sledil še zabavni del tekmovanja, kjer so se pomerili v igranju bowlinga. Po prijetnem druženju je sledila še uradna razglasitev rezultatov.

Na osnovnem težavnostnem nivoju je dosegla 3. mesto PIA RITONJA, Prometna šola Maribor, 2. mesto LORITTA BENCIK, Ekonomska šola Murska Sobota in 1. mesto ALEN KRAŠEVEC, Prometna šola Maribor.

Na višjem težavnostnem nivoju je dosegel 3. mesto BOR PETROVČIČ, Šolski center Nova Gorica, 2. mesto SEBASTJAN JERMAN, Ekonomska šola Murska Sobota ter 1. mesto  TIM PLOHL, prav tako dijak Ekonomske šole Murska Sobota.

Po skupnem številu točk so dijaki Ekonomske šole Murska Sobota pod mentorstvom učiteljice Tjaše Gerič dosegli skupno 1. mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.