https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali tatvino orodja, goriva in kolesa

28.04.2018 ob 7:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, štiri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi ter zasegli dve vozili.

Kot smo včeraj že poročali, se je ob 18.30 64-letni voznik tovornega vozila znamke Mercedes Sprinter peljal iz smeri naselja Rogašovci proti Cankovi. V naselju Krašči je na ravnem delu vozišča zapeljal desno v jarek in z vozilom obstal na brežini. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo.

Na področju kriminalitete so v Ljutomeru obravnavali tatvino orodja, v Pincah tatvino goriva, v M. Soboti tatvino kolesa in na avtocesti ponarejanje listin.  

 

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.