https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gančani premagali Rogašovce, Hodoš remiziral z Murinimi veterani

Murska Sobota, 1.5.2018  

V nedeljo, 29. aprila, sta bili odigrani nogometni tekmi med Hodošem in Murinimi veterani, ter NK Goričanka Rogašovci in NK Aluvar Gančani.

NK Goričanka Rogašovci : NK Aluvar Gančani 0 : 2 (0:1)

NK Goričanka Rogašovci: Gjureč, Knap, Müller, Felkar, Ficko, Duh, Gaber, Kranjec, J. Šuša, Kutoš, V. Šuša. 

NK Aluvar Gančani: Štaus, Špilak, Bunderla, Kranjec, Horvat, Špilak, Dugonjić, Smodiš, Gregorec, Markoja, Jerič.

Glavni sodnik: Nemet Slavko.


Iz Rogašovec so nogometaši Gančan odšli s polnim izkupičkom. Strelca za goste sta bila Gregorec A. in Dugonjič D. Boj za tretje mesto je pripadel NK Aluvar Gančani.

Hodoš : Mura Veterani 1: 1

Domači so v 25. minuti od gostujočih prejeli gol. Strelec gola je bil Vrečič Dejan. Devet minut kasneje so domači izenačili na 1:1. Gol je dosegel igralec Patrick Horvath. Po prvem polčasu so napeto nadaljevali tudi v drugem polčasu. Tekma je bila izenačena, priložnosti so imeli tako domači, kot tudi gostje, a gola niso dosegli. Zato je tudi končni rezultat ostal 1:1.

Tako sta po 17. krogu prvenstvenega tekmovajna MNL MS obe ekipi kljub pridobljene točke padli za eno mesto navzdol, Mura veterani iz 5. na 6. mesto, Hodoš pa iz 7. na 8. mesto.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.