https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neodgovoren voznik avtobusa: pod vplivom alkohola namenjen na izlet z otroki

30.04.2018 ob 12:10  

Lendavski policisti so v mesecu aprilu opravili kontrolo šolskega avtobusa, ki je bil namenjen opraviti prevoz otrok iz osnovne šole na izlet.


Pri tem je bil voznik avtobusa preizkušen z elektronskim alkotestom, kateri je pokazal prisotnost alkohola v organizmu. Po opravljenem strokovnem pregledu v zdravstveni ustanovi je bilo ugotovljeno, da je imel voznik avtobusa v krvi 0,62 promila alkohola.

Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prejel je globo v višini 600 evrov ter 8 kazenskih točk.

Policisti PP Lendava sodelujejo z osnovnimi šolami na svojem območju in pred prevozi šolskih otrok na izlete vsakokrat opravijo kontrolo avtobusov, so sporočili s Policijske postaje Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2018 ob 21:11 gost1 gost

      brez VD do konca življenja. pijandura.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2018 ob 8:07 gost

      Se vec taksnih nadzorov bi moralo biti, da se prepreci najhujse!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.05.2018 ob 13:36 kres gost

      Ka ma veze...ce malo po grabaj lejce...prevec ste zahtevne...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.05.2018 ob 16:07 francek gost

      Danes se vsega preveč bojimo in vse preveč se komplicira in omejuje. Nekoč sem poznal šoferja, danes že pokojni, ki je vozil še v bivši državi vsak dan avtobus v MB in nazaj. Več let skupaj se ni streznil. Postaja je bila po poti ob vsakem bifeju in povsod je spil špricer. Nikoli nobene nesreče in nič hudega ni bilo. Včasih so kakšne mamice malo cvilile, ko je počel kakšen hec z busom. Ampak so se ljudje iz tega smejali in se še danes, kateri se tega spomnimo. Smo ne komplicirat preveč!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2018 ob 9:51 gost

      Ja pa tele voznike privatnih avtobusov, bi morala inšpekcija bol nadzirat,, črnih voznikov,, neprijavljenih,, zakaj tu ne ukrepa delovna inšpekcija, in prometni inšpektor,, kje so te ustanove, kaj delajo,, so res tako podkupljivi,,,, saj pa na teh tahografih se vidi za dve leti vse, kdo je vozil kolko vozi itd., to bi morali inšpektorji bol kontrolirat,, ker nekatere upokojene voznike vidiš več v busu kot tiste ki so zaposleni,,,, kje so tu inšpektorji,,,,, prometni, delovni,,, pa ne da se delajo sedaj,,,,,,,,,,,, ali je potrebno da se vas inšpektorji kam višje v ljubljano prijavi,, ali kaj,,......,,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.05.2018 ob 10:02 gost

      Ja pa nekateri tile obrtniki,, avtobusni,, se bogatijo čez noč, samo naj poglednejo premoženje,, ali je resan možno tak obogateti v tak kratkon časi,,, takšne milijonske vrednosti,,,, to bo mogli preverjati tudi, v tujini so to generacije komaj dosegnole,,, utaja davkov,, pa to vidi vsakši klošar, ka delajo,,,, ge so tu kontrole, inšpektorji,,, ne pa če ma privatnik ženo zaposleno negi na policiji je vse oky,, OKY,, pa še med službenin čason opravla privat biznis,,,, ponudbe itd........ Pa neprijavljajo dela šoferov..... Ge si tu INŠPEKCIJSKI,, nadzori,,,,.... Še pomagajo njim....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.