https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitveni sejem ustvaril nova delovna mesta in prometni kaos

Murska Sobota, 11.05.2011 ob 13:11  

Lepo sončno vreme je na Trg kulture v Mursko Soboto na Zaposlitveni sejem pritegnilo veliko število obiskovalcev.

Danes dopoldan se je na Trgu kulture poteka Zaposlitveni sejem, ki sta ga organizirala Zavod za zaposlovanje Murska Sobota in Razvojni center Murska Sobota. Na njem se je predstavljalo in delo ponujalo sedemindvajset delodajalcev, zaradi lepega vremena ob veliki brezposelnosti v regiji pa je bila prireditev množično obiskana.

Posledica sejma so bila polna parkirišča in zelenice v središču mesta ter številni prometni zastoji. Zaradi tega se je verjetno marsikomu od obiskovalcev sejma porodilo vprašanje, če je ta lokacija sploh primerna za tovrstno prireditev. Stanje se je normaliziralo komaj po enajsti uri, ko ni več bilo toliko obiskovalcev, kar lahko vidite tudi na fotografijah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. ajkaro
      11.05.2011 ob 23:40 ajkaro

      Najprlej: v centru MS se premalo dogaja, ni življenja ipd... Gda pa je kaj pa napišejo ka je gužva in ka morda lokacija ni primerna. :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.