https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Branko Petovar bo novi direktor pomurskega CSD

Murska Sobota, 22.06.2018 ob 10:10  

Vlada Republike Slovenije je sprejela predpise, ki omogočajo nadaljevanje reorganizacije centrov za socialno delo. S sklepom je ustanovila 16 novih centrov za socialno delo v Sloveniji, in imenovala tudi v. d. direktorja. 

V uradu vlade so poudarili, da so bile te odločitve predvidene že ob sprejetju novele Zakona o socialnem varstvu. S sprejetimi sklepi je bilo ustanovljenih 16 centrov za socialno delo, ki so nastali s spojitvijo 62 obstoječih centrov. Z delom po novi uredbi bodo začeli 1. oktobra 2018. Centri za socialno delo ne bodo delovali le na svojem sedežu, ampak tudi zunaj njega, v enotah, kjer imajo sedež zdajšnji centri. 

Vlada je imenovala tudi 16 v. d. direktorjev novoustanovljenih Centrov za socialno delo. Ti bodo do imenovanja direktorjev, vendar največ za obdobje od 1. julija 2018 do 30. junija 2019 pooblaščeni, da izvedejo priprave na začetek dela centra za socialno delo in od 1. oktobra 2018, da organizirajo in vodijo strokovno delo ter poslovanje centra. Center za socialno delo Pomurja, v sklopu katerega bodo štirje območni Centri za socialno delo, bo vodil dosedanji direktor ljutomerskega Centra za socialno delo, Branko Petovar. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2018 ob 16:32 prlek gost

      grozno

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2018 ob 23:29 levo gost

      Zadnji stavek vse pove. Vsi štirje CSD ostanejo. Nad njimi bo sedaj še en krovni. Prej štirje šefi. Sedaj en krovni šef in štiri področne šefice. Birokracija v SLO nima meja.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2018 ob 9:02 gost

      Vse to je Juršovo maslo. Groza...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.