https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta v Veržeju do nove zmage

Veržej, 5.5.2018  

V soboto, 5. maja, ob 17. uri je v Veržeju bilo odigrano srečanje 2. kroga 2.SNL, kjer sta se pred okrog 200 gledalci pomerila domača ekipa Veržeja in Nafta iz Lendave. Slednji so srečanje dobili s končnim izidom 3 : 5 in se s tem ponovno povzpeli na drugo mesto ligaške lestvice.

Veržej - Nafta 3 : 5 (1 : 1)
(Ahmetović A. 31(11m) in 60, Grmek J. 58(11m), Cekovski D. 10, Oštrek S. 54 in 72(11m), Vinko V. 67 in Monjac M. 86)

Ob 17. uri se je na stadionu Čistina v Veržeju pričelo srečanje med zadnjeuvrščenim Veržejem, ki je gostil Nafto iz Lendave, ki je še pred srečanjem zasedala tretje mesto drugoligaške lestvice. Prvi polčas srečanja so boljše začeli gostje, ki so si že v uvodnih minutah priigrali kar nekaj lepih priložnosti, med njimi je bila tudi tista v 10. minuti, ko je za vodstvo Lendavčanov poskrbel Cekovski Denis. Po hitro prejetem zadetku, so Veržejčani izpeljali nekaj napadalnih akcij, najresnejšo pa v 31. minuti, ko so si izborili enajstmetrovko, katero je realiziral Ahmetović Adnan in s tem postavil izid polčasa.

Tudi v drugem polčasu so odločneje na žogo stopiligralci Nafte, ki so ponovno v uvodnih minutah druge polovice srečanja prišli do vodstva z 1 : 2, za katerega je poskrbel Stjepan Oštrek. Le tri minute kasneje, v 57. minuti je strelec prvega zadetka za Nafto, Cekovski Denis v svojem kazenskem prostoru podrl Jana Grmeka in si s tem prislužil že drug rumeni karton na srečanju in predčasen odhod z igrišča. Domačini so izkoristili priborjeno najstrožjo kazen in izid je bil ponovno izenačen na 2 : 2. A ne za dolgo, kajti že v 60. minuti je domačine v vodsvo s 3 : 2 popeljal Ahmetovič Adnan in s tem dosegel svoj drugi gol na srečanju. Kljub zaostanku se gostje niso predali in v 67. minuti je Vedran Vinko ponovno izenačil izid. Le pet minut za tem pa je v vodstvo ponovno prešla Nafta za katero je še s svojim drugim golom na tem srečanju poskrbel Oštrek, ki je iz enajstmetrovke premagal domačega vratarja Nina Irgoliča. Izid srečanja je v 86. minuti postavil Mateo Monjac. S to zmago se je Nafta ponovno povzpela na drugo mesto drugoligaške razvrstitve.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2018 ob 21:13 gost

      ee vogri..težka tekma za vas...zato i jeste na takvoj poziciji

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2018 ob 21:32 Jale gost

      Sramota za sodnike!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2018 ob 21:52 Naftaš gost

      Zelo razburljiva tekma polna preobratov,. Nafta je zopet igrala v krču in šele zadnjih 30 minut dominirala, ko so imeli igralca manj. Izključitev Cekovskega je prinesla preobrat v igri Naftašev. Cekovski definitivno nima kaj iskati v prvi ekipi Nafte. Sicer so naftaši igrali zelo oslabljeni, manjkali so štirje igralci prve postave in sicer Novinič, Osmanaj, Leuštek in Živko. Še posebej obrambna igralca Živko in Leuštek sta zelo manjkala, saj je obramba zelo škripala. Na koncu je pomembna le zmaga in nadaljevanje boja za drugo mesto z Dravo. Pohvalil bi tudi simpatično ekipo Veržeja, ki obeta, če bo ekipa ostala skupaj. Vsekakor so boljši od Zarice in Rogaške, želim jim, da se čim prej vrnejo v drugo ligo. Kje pa ste bili navijači Veržeja? To mlado ekipo bi morali bolj podpreti. Na tribuni nas je blo vsaj 80% Lendavčanov če ne še več. Nič gremo naprej, Naftaši moramo zmagati preostale tri tekme in čakati na kiks Drave, morda že jutri v Sežani.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2018 ob 21:17 gost gost

        Ti si teška budala da težje na tej zemeljski kugli ni!Cekovski je najbolj zaslužen za to da je nafta prinesla tri točke.Zares si veliki idijot kot Lendavčan ,a se vidi da nikoli nisi igral nogomet,ker nimaš pojma o nogometu.Napiši bvoje pravo ime da bomo vedeli kdo je ta idijot!!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2018 ob 6:18 Hans gost

        Tako. Cekovski je en boljših posameznikov že več tekem. Zasluži si biti v začetni enajsterici. Proti Rogaški je prav on reševal vse na levem boku.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2018 ob 22:16 gost

      Super tekma v Veržeju. Predvsem bi pohvalil dva veržejska mladeniča (Ahmetovič, Maučec) sigurno prvoligaška igralca. Nafta rešila tekmo na individualno kvaliteto in slabo obrambo veržeja. Cestitke obema ekipama.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2018 ob 23:31 gost

      200 gledalcov?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.05.2018 ob 7:05 gost

      Vodstvo veržeja je naredilo napako,ko so tak dolgo vstrajali z g.Irgoličem na klopi,(fant je pač za vodenje srednje 3.ligaške ekipe),pa čeprav je že tam bil zdajšnji trener g.Radoš,kateri je po prevzemu takoj dal ekipi hrptenico in nekakšno igro(saj je že prdhodno pokazal ,da ima znanje),bi sedaj NK Vežej bil nekje na sredini lestvice.Samo ako naprej in se bomo kar hitro vrnili...Čestitke Nafti..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.05.2018 ob 8:04 gost

      Visok poraz Beltincev v Crensovcih s 4:0.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2018 ob 11:02 gost

        Ne podcenjuj Beltincev,Črenšovci v spomladanskem delu igrajo atomski (moderni) nogomet,saj so pali Odranci,Bogojina itd,razen Grad njim je vzel točke po sreči

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.05.2018 ob 8:49 Lindau gost

      Pohvale tudi Veržejčanom. Borbeni..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.05.2018 ob 11:43 xs gost

      Skoda da bo veržej izpadel...Igrajo dober nogomet in ne morem verjet kak so lahko zadnji na lestvici..Iz tekme v tekmo so boljši in zaslužili bi si obstanek.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.05.2018 ob 14:27 gost

      Jas sem naštel 13 prostih sedežev in tribuna naj bi imela čez400 sedežev precej jih je bilo dol gdo in zakaj laže je to korist komu mislim da je bilo blizu če ne 500 gledalcev čestitke za prikazano obema ekipoma škoda da ni že prej Radoš nateral Ir.... z klopi čudno da ni sam tega ugotovo zdaj je že zaj,,, Veržej Radoši dajte trenerski stolček na daljši rok.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.05.2018 ob 15:31 gost

      Ja negdo fajn laže glede števila publike, negdo ne ve štet. Na tekmi je bilo najmanj 400 gledalcev. Saj pa nas je samo z Lendave z Gorgoni vred blo okrog 250. Pa cele kolone vozil so šle po tekmi proti Lendavi. Ne vem gdo daje take idiotske podatke na nzs o številu gledalcev.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.05.2018 ob 6:52 Jani gost

      Če sodit niso znali. Ne pričakujte, da znajo štet.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.05.2018 ob 8:37 gost

      Lepo navijanje in fer Naftnih navijačev niti malo problema z nlimi v Veržeju je tako če so slabi rezultati ni navijačev pod Irgoličevim vodenjem so igrali kod razbita vojska pa človek nima toliko p... da bi se omaknil upam da Radoš sestavi dobro ekipo za novo sezono Nafti pa želim da uspe preskočit Ptujčane ker res igrajo dopadljiv nogomet in mislim da bi z kakim dodatnim igralcem bili zanimivi v 1 ligi, morda jim lahko pomaga Veržej že v naslednjem kolu z kakim remijem po navadi igrajo tam dobro mislim pa da bo imel spet tri kažnjene igralce tako da....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.05.2018 ob 9:58 gost

      Kako razburjenje za enega Cekovskega, mam občutek da to pišete gor tisti, ki ga branite kaka rodbina ali kaj. Proti Rogaški je res odigral dobro, to pa je tudi vse, včeraj proti Veržeju katastrofa, šele ko je Cekovski bil izključen je Nafta začela igrati kot treba. Mogoče si pa ti bil zadet od kakih substanc pa si videl drugače. Ne pišem v svojem imenu ampak v imenu vseh Lendavčanov na tribuni, ki smo zahtevali menjavo Cekovskega. Potemtakem smo vsi Lendavčani za tebe idijoti, samo ti si pameten, žalostno da si Lendavčani moramo med sabo talati idijote, če bi to kak gringos napisal bi še razumel. Ala ti vera majstore, gdo koli si že, domov si pelaj tega Cekovskega pa se cartlaj z njim.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.05.2018 ob 11:21 gost

      Prav imaš,Cekovski bi težko zaigral v postavi Mostja,Zvezde,kaj šele Graničarja,Zelo slab igralec,brez hitrosti in brez tehničnega znanja..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.05.2018 ob 12:34 gost

      G. Radoš kje pa imaš Tilena Ketiša v Radomljah je odigral odlično ne vem če je mladinec ali ? v glavnem pubec bo odličen igralec ga pričakujemo v Ptuju ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.05.2018 ob 16:12 gost gost

      Stvarno ste idijozi G.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.