https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomgrad lastnik redkega certifikata

08.05.2018 ob 9:00  

Murskosoboškemu podjetju Pomgrad, d.d., je uspelo pridobiti pomemben okoljski cerifikat IS0 14001:2015. Tako je podjetje postalo eno redkih gradbenih podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali z omenjenim certifikatom.


Ob prejetju certifikata je predsednik uprave, Iztok Polanič, povedal: »Pridobitev  okoljskega certifikata ISO 14001:2015, skoraj na dan Zemlje, predstavlja za naše podjetje pomemben korak v odnosu do okolja pri našem vsakodnevnem delu na gradbenih projektih,« Certifikat je v gradbeni dejavnosti sicer težko pridobiti. Predstavlja pomemben vidik družbene odgovornosti podjetja v odnosu do okolja.

Foto: Koleznik.net

Standard ISO 14001 je eno od najpomembnejših orodij, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu, da bi odgovorile na izzive, ki jih njihove dejavnosti predstavljajo za okolje. Cilj standarda je ohranjanje okolja in primernih življenjskih pogojev za nadaljnje generacije. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Če želi organizacija pridobiti in obdržati certifikat, mora izpolnjevati vse zakonske zahteve s področja varovanja okolja ter sprejeti svojo okoljsko politiko in jo nato izvajati tako, kot je bilo zamišljeno in načrtovano. Standard zahteva, da mora biti v okoljski politiki izražena zavezanost k neprestanemu izboljševanju varstva okolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2018 ob 10:27 certo gost

      Čestitke!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2018 ob 13:43 čoročorčič gost

      To isto kot bi mesarju podelili cerifikat ubij me nežno .....

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2018 ob 14:09 gost

      Jebote certifikat, dokončajte že to krožno pizdarijo na cesti od Rakičana, en dan se koplje, potem nekaj asfaltira, pa spet prekopava, nej ka bi ešče kakšu mumijo najšli.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2018 ob 18:00 šofer gost

        Resno še nejste skapirali ka to ne dela Pomgrad? Legartis in Asfalti Ptuj so izvajalci krožišča

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2018 ob 16:13 kjdkjpd gost

      ti pametni gost zgoraj naj te malo razsvetlin?! asfaltejrajo asfalti ptuj, kopa pa legartis...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.05.2018 ob 16:27 stric iz ozadja gost

      zahvala gre delavcem in gospodu Stanku Polaniču

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.05.2018 ob 18:29 gost

      Tako je Polanič drma pa delo rikta, ostali so srmačeki!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.