https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Evangeličanski cerkvi Murska Sobota potekal koncert Andraža Freceja

Murska Sobota, 10.05.2018 ob 16:00  

V sredo, 9. maja 2018, je v Evangeličanski cerkvi v Murski Soboti, potekal koncert Andraža Frece, ki ga je organiziralo Društvo harmonikarjev Murska Sobota, v okviru 13. mednarodnega srečanja harmonikarjev pannoniaccordion.

Andraž Frece se je pričel učiti klavirsko harmoniko v glasbeni šoli Šentjur, šolanje pa je nadaljeval na I. Gimnaziji v Celju (smer umetniška gimnazija) pri profesorju Tomažu Marčiču. Trenutno je študent 2. letnika magistrskega študija v razredu doc. Luka Juharta na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v jesenskem semestru pa je bil na izmenjavi v Švici na Visoki šoli za glasbo Luzern pri prof. Anne-Marie Hölscher.

Vsako leto svoje znanje izpopolnjuje na seminarjih in poletnih šolah pri priznanih harmonikarjih in pedagogih kot so Ivano Battiston, Mikko Luoma, Geir Draugsvoll, Mie Miki, Corrado Rojac, Claudio Jacomucci, Veli Kujala, Inaki Alberdi in Stefan Hussong. Krstno je izvajal dela N. Debeljak, I. Kocena, U. Jašovec, F. lo Pinto, A. Alzette in L. Firšta.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.