https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Evrogol odločil zmagovalca v Radomljah

Murska Sobota, 16.5.2018  
Članska ekipa ŽNK TELEMACH GMT Beltincev je v Radomljah dobila tekmo leta. Po fantastičnem boju varovank trenerke Nuše Ladinek je padla vodilna ekipa SŽNL, zmaga je odšla v Pomurje. Pomurke s tremi točkami ostajajo v igri za naslov državnih prvakinj.

 
Evrogol za zmago je v 12. minuti zabila Anja Prša, ki je s strelom z več kot 35 metrov presenetila radomeljsko vratarko Pio Božič. Žoga je preletela čuvajko domače mreže in končala pod prečnikom, kapetanka Pomurja pa se je s soigralkami veselila vodstva. Rumeno-modre so sicer že pred golom ostale brez Špele Kolbl. Najboljša strelka državnega prvenstva je že pred golom prejela udarec v glavo in zaradi otekline nad očesom, ni bila zmožna nadaljevati dvoboja.
 
 
Gostujoča ekipa je zadetek prednosti zadržala vse do zadnjega sodniškega žvižga, si pripravile še nekaj ugodnih situacij za zadetek, z nekaj posredovanji pa se je ob pomoči soigralk izkazala znova odlična Zala Meršnik. Domačinke so v drugem polčasu veliko stavile v napad, a si ob čvrsti obrambi Pomurja, ki sta ji poveljevali Špela Rozmarič in Kaja Korošec, niso uspele resneje ogroziti gostujočih vrat.
 
 
»Zavedale smo se kakšna tekma naš čaka in da bo potrebno garati 90 minut in sodnikov podaljšek. Začele smo odločno in igrale našo igro, po našem vodstvu pa smo pričele igrati panično in brez prave ideje. Mislim, da je razlog za to poškodba Špele in da smo že takoj na začetku tekme ostale brez ene ključnih igralk. Kljub temu se nismo dale! Borile smo se vsako sekundo tekme in dihale kot eno, kar se nam je na koncu obrestovalo. Ponosna sem na vsako igralko posebej in na ekipo kot celoto, ker smo pokazale kako se bori za barve kluba in dokazale, da zmoremo,« je po pomembni zmagi dejala kapetanka in strelka odločilnega zadetka Anja Prša. 
 
 
Nova tekma leta Pomurke čaka že prihodnjo nedeljo, ko bo rumeno-modra četa gostovala pri zdaj vodilni Olimpiji. 
 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2018 ob 22:09 gost

      Pa valjda nedo v nedelo zmagale z Olimpijo, ka se te na eni od Pomurskih občin pojejo od zavisti, če pa zgibijo, pa de se pa nazdravljalo na poraz.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2018 ob 17:23 Deklinaš gost

      Tvojga boga, ge san pa mislo ka špilajo eti v Šalovcaj. Mij z Martinja damo sakši ednoga ojroja za te babji futbal. Naša občina jin da miljon ojrojof itak smo že pet dužni.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.05.2018 ob 21:49 resen gost

      Koga zanima żenski nogomet? Nekaj klubov in nic gledalcev. Nabiralnica oenez za nekaj pisameznikov. NZS pa pkačuje sodnike. V Evropi na dnu kvalitete. Polna usta samohvale. Čepa ni konkurence. Enkrat pride konkurenca in že je Olimpija prvak.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2018 ob 5:27 gost

      Budalo zabitu gost resen oslek na kvadrat

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.