https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Otroci v Beltincih tekmovali na mini olimpijadi

Beltinci, 22.5.2018  

Danes, 22. maja, je na stadionu v Beltincih potekala mini olimpijada, kjer so se lahko otroci vseh enot vrtca Beltinci preizkusili v različnih igrah.

Predšolski otroci vrtca Beltinci so imeli danes še posebaj zanimiv dan. Športna zveza Beltinci je v sodelovanju z vrtcem Beltinci namreč tudi to leto pripravila mini olimpijado. Otroci so svojo spretnost izkazali v različnih igrah, ki so jih pripravile vzgojiteljice.

Olimpijade sta se udeležila tudi župan občine Beltinci, Milan Kerman ter ravnateljica vrtca Beltinci Martina Vidonja, ki je povedala: "Gibanje je prednostno področje vrtca. Izhaja iz naravne otrokove potrebe po gibanju, zato ga mi sistematično in dosledno razvijamo ter seveda tudi z veseljem sodelujemo na tej občinski prireditvi."

Za tem, ko so se otroci izkazali na igrah, so na vrsto prišle tudi vzgojiteljice. Te so se ob bučnem navijanju otrok preizkusile v kegljanju. Ob koncu prireditve je vsak sodelujoči otrok prejel tudi simbolično nagrado, vsaka enota vrtca pa je za nagrado prejela tudi nogometno žogo.

Več fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija